Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού που ήθελε να προστατέψει το κόσμημα του Πολυλειτουργικού!

Η διοίκηση Μανδαλιανού που ήθελε να προστατέψει το κόσμημα του Πολυλειτουργικού!

Κατά τη γνώμη της διοίκησης Μανδαλιανού το σύγχρονο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» δεν πρέπει να δίνεται για κομματικές και παραταξιακές εκδηλώσεις, αλλά μόνο για εκδηλώσεις που έχουν σχέση με τον πολιτισμό. Αυτήν την πρόταση έκανε η διοίκηση για τον κανονισμό λειτουργίας του Πολυλειτουργικού Κέντρου. Η πρόταση αντιμετωπίστηκε θετικά και από μερίδα της αντιπολίτευσης.

Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι όμως η διοίκηση του λέω και ξελέω. Είναι μια διοίκηση που με ευκολία κάνει την κωλοτούμπα. Αφού ξόδεψε πολύ φαιά ουσία για να πείσει πως το Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για κομματικές και παραταξιακές εκδηλώσεις, πήγε και έκανε η ίδια αυτό το οποίο δεν θέλει να κάνουν οι άλλοι.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, που ήθελε να προστατέψει το κόσμημα -όπως χαρακτηρίζει το Πολυλειτουργικό- από κομματικές και παραταξιακές εκδηλώσεις, πήγε κι έκανε η ίδια στο συγκεκριμένο χώρο εκδήλωση. Ούτε που θεώρησε σκόπιμο ο δήμαρχος να δώσει εξηγήσεις για το γεγονός. Αυτός ο συγκεκριμένος δήμαρχος, που με τέτοια ευκολία λέει και ξελέει, κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι ασκεί κριτική στη διοίκησή του με διάθεση να της βγάλει τα μάτια.

Αυτή η διοίκηση Μανδαλιανού, που κάνει άλλα από αυτά που εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο, θέλει τη συνεργασία της αντιπολίτευσης. Δηλαδή, ενώ κοροϊδεύει κατάμουτρα την αντιπολίτευση, θέλει από αυτήν στήριξη. Στήριξη σε τι; Στο να δίνεται το Πολυλειτουργικό Κέντρο σε κόμματα και παρατάξεις ή στο να μη δίνεται; Θα τολμήσει η διοίκηση Μανδαλιανού να μη δώσει το Πολυλειτουργικό Κέντρο σε άλλες παρατάξεις ενώ η ίδια έκανε την αρχή;

Απίστευτα πράγματα ζει ο δήμος με αυτήν την απίστευτη διοίκηση.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ