Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού έκαναν απολογισμό μεταξύ τους!

Τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού έκαναν απολογισμό μεταξύ τους!

Με τη διοίκηση Μανδαλιανού ζούμε απίστευτες στιγμές σε όλα τα επίπεδα. Η διοίκηση Μανδαλιανού γράφει ιστορία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Αφού τον απολογισμό του έργου της στο Δημοτικό Συμβούλιο τον μεταφέρει όλο και παραπέρα, αφού ακούσαμε από τον ίδιο το δήμαρχο ότι απολογισμό θα κάνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο επειδή έτσι γουστάρουν, φτάσαμε στο σημείο τελικά να κάνουν απολογισμό μεταξύ τους στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», όπως ενημερωνόμαστε από ανάρτηση του ίδιου του δημάρχου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Πλήρης απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως ακριβώς φωνάζει η αντιπολίτευση. Η διοίκηση Μανδαλιανού έχοντας μόνο το 1/3 των δημοτικών συμβούλων απαξιώνει συστηματικά τα υπόλοιπα 2/3, απαξιώνει δηλαδή συστηματικά τη συντριπτική πλειοψηφία. Τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού έκαναν απολογισμό μεταξύ τους για να χαρούν και να διασκεδάσουν προφανώς το εις βάρος τους κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία. Βολικός απολογισμός χωρίς ερωτήσεις, χωρίς ενστάσεις, χωρίς τίποτα. Λιβάνιζαν ο ένας τον άλλον για το σπουδαίο έργο τους. Να ήμασταν από μια μεριά να τους βλέπουμε να παλαμοκροτάει ο ένας τον άλλον και τι στον κόσμο!

Σ.

ΥΓ1: Η διοίκηση Μανδαλιανού είχε εισηγηθεί το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» να μην χρησιμοποιείται για τέτοιου είδους πολιτικές εκδηλώσεις. Τελικά μάλλον το έλεγε για τους άλλους και όχι για τον εαυτό της. Εκτός και αν θεώρησε ότι ο χθεσινός απολογισμός δεν ήταν πολιτική πράξη αλλά παράσταση οπότε πηγαίνω πάσο!

ΥΓ2: Καλά που έγραψε ο δήμαρχος ότι ήταν δεκάδες και δεν έγραψε ότι ήταν εκατοντάδες. Στη φωτογραφία μετράμε περίπου 60, οπότε ισχύει το δεκάδες. Εάν πάλι ο δήμαρχος είναι ευχαριστημένος από την παρουσία 60 ή 70 ή 100 ατόμων στον απολογισμό της διοίκησης του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, καταλαβαίνουμε τι λογής είναι το όραμά του γι’ αυτόν το δήμο.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του δημάρχου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ‼️

ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ‼️

Στην πρώτη μεγάλη συγκέντρωση της «ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ» μετά την έξοδο από το «τούνελ» της πανδημίας, η παρουσία δεκάδων μελών της παράταξης και σύσσωμης της δημοτικής ομάδας στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», έστειλε ισχυρό μήνυμα αυτοδιοικητικής ενότητας.

Μαζί με τους Αντιδημάρχους είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε έναν πρώτο απολογισμό της δράσης και των έργων της δημοτικής αρχής, τόσο στον Εύοσμο όσο και στο Κορδελιό, αλλά και να παρουσιάσουμε τα μικρά και κυρίως τα εμβληματικά έργα που σχεδιάζονται για το επόμενο διάστημα στις δύο δημοτικές ενότητες, τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου μας και για τα οποία υπάρχουν εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις.

Προχωράμε ενωμένοι, ανοίγουμε την παράταξη στους πολίτες, για να υλοποιήσουμε όλες μας τις δεσμεύσεις και να δούμε το όραμά μας να γίνεται πραγματικότητα.

Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ:

https://www.makthes.gr/aroma-ekloghwn-sto-dimo-kordeliou…

«Δεν τολμάει να κάνει δημόσια απολογισμό ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου»
Τελικά ο απολογισμός πεπραγμένων είχε πρόβα τζενεράλε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ