Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ κυρία Μανούκα δεν είπε τις μπαρούφες που της καταλογίζει ο κύριος...

Η κυρία Μανούκα δεν είπε τις μπαρούφες που της καταλογίζει ο κύριος Μανδαλιανός

Με τον παρακάτω τρόπο απάντησε, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Δεκεμβρίου 2022, ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στην κριτική που του ασκήθηκε για το βίντεο της περιοδείας του σε σχολεία:

«Ναι κάναμε ένα βίντεο, όπως έκανε ένα βίντεο η κύρια Μανούκα, μια φωτογραφία, ήρθε να πει ευχές, βγήκαμε μια φωτογραφία και είπε ότι εγώ της παρέδωσα το δήμο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο μεν να έχει δικαίωμα να λέει αυτές τις, να μην πω τι, δεν μου επιτρέπεται στο χώρο που βρίσκομαι, να λέει όλες αυτές τις μπαρούφες και να τις βγάζει και ο κόσμος, εγώ έμπαινα τώρα και ένας παππούς από τα ΚΑΠΗ με ρώτησε “πραγματικά παραιτηθήκατε;”. Λέω “σοβαρά μιλάτε;” Δεν διαβάζει ο κόσμος μέχρι κάτω το άρθρο. Εκείνη δικαιούται δηλαδή να κάνει όλα αυτά κι εμείς επειδή πήγαμε στα σχολεία και βγάλαμε ένα βιντεάκι, μπορείτε να το ονομάσετε προεκλογικό, μπορείτε να το ονομάσετε όπως θέλετε, μπορείτε να μας μας κατηγορήσετε για ανεπάρκειες πολλών χρόνων και για τις 52 αίθουσες (εννοεί τις υπόγειες), μπορείτε. Με τι διάθεση το κάνετε αυτό; Το κάνετε με διάθεση συνεργασίας ή το κάνετε με διάθεση να μας βγάλετε τα μάτια; Μάλλον με το δεύτερο».

Κατ’ αρχάς η κυρία Μανούκα πουθενά δεν είπε πως ο κύριος Μανδαλιανός της παρέδωσε το δήμο. Αυτό γράφτηκε σε σκωπτικό άρθρο της «Αγκίδας». Μάλιστα γραφόταν πως το άρθρο ήταν σκωπτικό. Ο κύριος δήμαρχος όμως δεν αντέχει τα σκωπτικά άρθρα γιατί ο κόσμος δεν τα διαβάζει μέχρι κάτω. Καλά θα ήταν να μας απαντήσει ο κύριος δήμαρχος εάν ο κόσμος παρακολουθεί τις θεατρικές παραστάσεις μέχρι το τέλος. Στις παραστάσεις, που συμμετέχει ο κύριος δήμαρχος, κατά την έναρξή τους λένε στον κόσμο τον τρόπο που τελειώνουν για την περίπτωση που κάποιοι θα αποχωρήσουν και δεν θα τις δούνε ολόκληρες; Κατά τα άλλα «ηθοποιός σημαίνει φως».

Επιπλέον, ο κύριος δήμαρχος απάντησε στην κριτική που του έγινε για το προεκλογικό βίντεο, το οποίο έκανε στα σχολεία, επιτιθέμενος στην κυρία Μανούκα για ένα άσχετο συμβάν. Η απάντηση, δηλαδή, του κυρίου δημάρχου στην κριτική που του ασκήθηκε ήταν πως έκανε το βίντεο στα σχολεία γιατί η κυρία Μανούκα είπε πως της παρέδωσε τη δημαρχία. Ακόμα κι αν είχε πει κάτι τέτοιο η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Μανούκα, που δεν το είπε, τι σχέση έχει το γεγονός με την κριτική που ασκήθηκε στο δήμαρχο για το βίντεο της περιοδείας του σε σχολεία; Καμία, αλλά τέτοια απάντηση αποφάσισε να δώσει ο δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας.

Προφανώς με αυτόν τον τρόπο θα πορευτεί ο κύριος Μανδαλιανός προς τις δημοτικές εκλογές.

Κιμ. Ο.

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια εξαπάτησης του δημάρχου από τη Μανούκα…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ