Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτο κενό έπεσε η προσπάθεια εξαπάτησης του δημάρχου από τη Μανούκα...

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια εξαπάτησης του δημάρχου από τη Μανούκα…

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΩΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Θύμα εξαπάτησης από την υποψήφια δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου λίγο έλειψε να πέσει ο δήμαρχος.

Παραμονές των Χριστουγέννων η κυρία Μανούκα εμφανίστηκε στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου τάχα μου τάχα μου για να ευχηθεί χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε υπαλλήλους και αιρετούς. Άλλος όμως ήταν ο σκοπός της κυρίας Μανούκα.

Η υποψήφια δήμαρχος ως Μάτα Χάρι κατάφερε τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να βγούνε φωτογραφία μαζί και μάλιστα αμφότεροι χαμογελαστοί. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε συνοδεύοντας ρεπορτάζ για την περιοδεία της στο δημαρχείο, αλλά αυτό έγινε μόνο και μόνο για να παραπλανηθούν οι Ινδιάνοι.

Τη φωτογραφία την πήρε κατευθείαν η βρωμοΑγκίδα και κάποιος, από τους βρωμοπόδαρους που γράφουν εκεί πέρα και έχουν να κάνουν μπάνιο από το Πάσχα, έγραψε πως ο δήμαρχος παρέδωσε τη δημαρχία στην κυρία Μανούκα, δημιουργώντας πανικό κυρίως στους παππούδες που ενημερώνονται από διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης.

Οι παππούδες, επειδή διαβάζουν μόνο τους τίτλους και δεν φτάνουν μέχρι το τέλος του άρθρου, δεν κατάλαβαν ότι το άρθρο της βρωμοΑγκίδας ήταν σκωπτικό και νόμισαν πως ήταν αληθινό. Έτσι άρχισαν μαζική απεργία καφέ, καπνίσματος και πρέφας (σαν να λέμε απεργία πείνας και δίψας). Καθόταν στα καφενεία αμίλητοι, βογκούσανε και κλαίγανε, μέχρι που πέρασε ο δήμαρχος από έξω και όρμησε ένας παππούς απάνω του:

«Γιατί μας το έκανες αυτό παλικάρι μου; Γιατί παραιτήθηκες και άφησες τη θέση σου σ’ αυτήν; Εμείς εσένα θέλαμε για να μας κάνεις κι άλλες πράσινες διαδρομές και να πηγαίνουμε να τρέχουμε σ’ αυτές και όταν κουραζόμαστε να μας γυρίζουν πίσω στα σπίτια μας τα πράσινα άλογα»!

Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε τον παππού πως όλα αυτά είναι παραπλανητικοί τίτλοι της Αγκίδας και ότι ούτε παρέδωσε ούτε σκοπεύει να παραδώσει τη δημαρχία στη Μανούκα και σε κανέναν άλλο, αφού οι δημότες θα τον επανεκλέξουν δήμαρχο με συντριπτικά ποσοστά. Μετά από αυτό οι παππούδες επανήλθαν στο κανονικό πρόγραμμα του καφενέ με τσιγάρο, πρέφα και καφέ.

Η βρωμοΑγκίδα και η Μανούκα την πάτησαν. Η εξαπάτηση που έκαναν στο δήμαρχο είχε κοντά ποδάρια. Οι ηλικιωμένοι ψηφοφόροι της διοίκησης Μανδαλιανού, που πείστηκαν από τη βρωμοΑγκίδα ότι ένας εκλεγμένος παρέδωσε τη δημαρχία σε μία που δεν είναι εκλεγμένη, μετά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου ότι παραμένει δήμαρχος ξεπείστηκαν και πιστεύουν ότι ο δήμαρχος είναι δήμαρχος και δεν είναι δήμαρχος η κυρία Μανούκα. «Κατάλαβες κυρ Σωτήρη μου;», που θα ρωτούσε και ο Ζήκος.

Πρέπει να είμαστε όμως σε εγρήγορση γιατί η βρωμοΑγκίδα μπορεί να γράψει πως ο κύριος Μανδαλιανός παρέδωσε τη δημαρχία στην Άγκελα Μέρκελ και τότε ποιος σώζει τους ηλικιωμένους ψηφοφόρους του από την κατάθλιψη;

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ1. Ω ρε Αριστοφάνη, σήκω κι έλα βοήθα μας… Χθες ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου από το μικρόφωνο του Δημοτικού Συμβουλίου είπε πως κάποιος παππούς στα ΚΑΠΗ τον ρώτησε αν παραιτήθηκε, επειδή διάβασε το συγκεκριμένο άρθρο. Ο κύριος δήμαρχος πρόσθεσε πως ο κόσμος δεν διαβάζει μέχρι κάτω το άρθρο, χαρακτηρίζοντας μπαρούφες όσα έγραφε ένα σκωπτικό άρθρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ