Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έκανε τίποτα στο θέμα των αδέσποτων ζώων»

«Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έκανε τίποτα στο θέμα των αδέσποτων ζώων»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη EURO τηλεόραση και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φερραίο ο Γιάννης Τεληωρίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του δραστηριότητα στο χώρο των pet (κατοικίδιων).

Ο κύριος Τεληωρίδης αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τα μεγαλύτερα κυνοκομεία στην Ελλάδα, με τα μεγαλύτερα pet shop στην Ελλάδα και με τα μεγαλύτερα φιλοζωικά σωματεία της Ευρώπης. Ο Γιάννης Τεληωρίδης ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για τη φιλοζωική δράση του και απάντησε μιλώντας για τις χορηγίες της εταιρείας του σε κυνοκομεία, σε φιλοζωικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα, τονίζοντας πως θεωρεί υποχρέωση να προσφέρει σ’ αυτές τις ψυχές, γιατί ψυχές είναι τα κατοικίδια.

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τα αδέσποτα απάντησε πως θα μπορούσαν να έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα που δεν έγιναν σε αντίθεση με άλλους δήμους, όπως αυτός των Σερρών, των Τρικάλων, της Δράμας αλλά και νησιωτικών δήμων που έχουν ξεκινήσει συνεργασίες με φιλοζωικά σωματεία του εξωτερικού και έκαναν κυνοκομεία.

Ο κύριος Τεληωρίδης τόνισε πως ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας, θα μπορούσε να είχε πάρει κονδύλια, θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει θέσεις εργασίας πάνω στον τομέα των αδέσποτων ζώων, αλλά δεν έκανε τίποτα όπως γενικά δεν έκαναν ούτε οι άλλοι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, πράγμα που οδηγεί τους συγκεκριμένους δήμους πολλά χρόνια πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ