Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού που επιδιώκει να καταργήσει κτήριο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Η διοίκηση Μανδαλιανού που επιδιώκει να καταργήσει κτήριο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Δεκεμβρίου 2022, είπαν και ξαναείπαν πως οι ίδιοι δεν πρόσθεσαν υπόγειες αίθουσες στα σχολεία του δήμου και ότι τις 52 υπόγειες αίθουσες τις παρέλαβαν από προηγούμενες διοικήσεις.

Να τους δώσουμε βραβείο, να τους στήσουμε και ανδριάντες, γιατί δεν πρόσθεσαν άλλες υπόγειες αίθουσες. Δηλαδή, πραγματικά η διοίκηση Μανδαλιανού, με τους τόσους πολλούς παιδαγωγούς στη σύνθεσή της, αναμένει τα εύσημα γιατί δεν πρόσθεσε άλλες υπόγειες αίθουσες στις 52 υπάρχουσες!

Ποια; Η διοίκηση Μανδαλιανού που δεν έκανε ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου. Η διοίκηση Μανδαλιανού που ακόμα και σήμερα δίνει μάχη προκειμένου να καταργήσει το κτήριο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και να στοιβάξει τους μαθητές του μαζί με αυτούς του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Η διοίκηση που δεν δημιούργησε προϋποθέσεις για την ανέγερση νέων σχολικών κτηρίων, η διοίκηση που θέλει να καταργήσει κτήριο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε μια περιοχή που το έχει απόλυτη ανάγκη ρίχνοντας κροκοδείλια δάκρυα για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, αυτή η ίδια διοίκηση διεκδικεί εύσημα γιατί δεν πρόσθεσε άλλες υπόγειες αίθουσες στα σχολεία του δήμου.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ