Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ“Μάγεψε” η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΕΕΕΕΚ Κορδελιού

“Μάγεψε” η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΕΕΕΕΚ Κορδελιού

Με ένα  μοναδικό σε συγκινήσεις, ζωντάνια και αυθορμητισμό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ)  Κορδελιού έστειλαν στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής τους, τις δικές τους ευχές  σε όλον τον κόσμο για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ελευθερίου Κορδελιού “πλημμύρισε” με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παραδοσιακά κάλαντα, θεατρικά και μουσικοχορευτικά δρώμενα με πρωταγωνιστές τα παιδιά του σχολείου, που με τον ενθουσιασμό και το κέφι τους δημιούργησαν μια λαμπερή γιορτινή ατμόσφαιρα, η οποία ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους.

Το “παρών” στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κορδελιού έδωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς “Ευλογημένα Χριστούγεννα”  και καλές γιορτές, ενώ προσέφερε σε όλα τα παιδιά του σχολείου δώρα.

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Γιώργος Σταυρίδης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Χρήστος Ταξίδης.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ