Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι αντιδήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου προφανώς είναι σε διαρκείς διακοπές!

Οι αντιδήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου προφανώς είναι σε διαρκείς διακοπές!

Αφού η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπόρεσε να δώσει τη μάχη των έργων για το δήμο και τους δημότες και το μόνο που έχει να παρουσιάσει είναι ασφαλτοστρώσεις, μερεμέτια και πράσινα οράματα για πράσινες διαδρομές και για πράσινα άλογα, δίνει σύσσωμη τη μάχη του facebook για να πείσει τον κόσμο ότι παρήγαγε τεράστιο έργο φέρνοντας στο δήμο κοσμογονία και ότι εάν επανεκλεγεί θα φέρει και τη Δευτέρα Παρουσία.

Στο πλαίσιο της μάχης του facebook, έκανε μια ανάρτηση και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Ισαάκ Ξανθόπουλος, απαντώντας σε όσους ασκούν κριτική για την εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων από τη διοίκηση Μανδαλιανού. Ο κύριος Ξανθόπουλος παραθέτει μια λίστα γι’ αυτά που έγιναν σ’ αυτόν τον τομέα.

Αφού, όμως, υπάρχουν τέτοιες μακρές λίστες έργων της διοίκησης Μανδαλιανού, γιατί τότε δεν έγινε απολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να παρουσιαστούν αυτές οι λίστες; Γιατί, αντί η διοίκηση Μανδαλιανού να παρουσιάζει έργα στο faceboook, δεν τα παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως όφειλε; Δηλαδή δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν και δεν είναι καθόλου θετικά για τη διοίκηση Μανδαλιανού. Είτε δεν έκανε όλα αυτά που λέει ότι έκανε, είτε απαξιώνει το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν τα παρουσιάζει σ’ αυτό.

Ο κύριος Ξανθόπουλος βέβαια συνεχίζει γράφοντας ότι έκαναν πολλά, αλλά θα ήθελαν να κάνουν περισσότερα για τους δημότες! Για τη διοίκηση Μανδαλιανού, λοιπόν, εχθρός των πολλών είναι τα περισσότερα!! Εντάξει, τα πιάσαμε τα λεφτά μας.

Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου ζητάει να βλέπουν όλοι το ποτήρι μισογεμάτο, γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Ζητάει επίσης η αντιπαράθεση γίνεται με επιχειρήματα , θέσεις , απόψεις, αφηγήματα. Αυτό θα μπορούσε να γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο και η διοίκησή του επέλεξε να μην το κάνει. Ποιον, λοιπόν, συμβουλεύει;

«Ο αγώνας για την ανάπτυξη συνεχίζεται. Καθυστερήσεις θα υπάρχουν. Λάθη θα υπάρχουν. Και προσωπικά στο τέλος της ημέρας μαζί με τον Δήμαρχο παίρνουμε στις πλάτες μας τα περισσότερα», γράφει προς το τέλος της ανάρτησής του ο κύριος Ξανθόπουλος και αυτό είναι το εκπληκτικότερο απ’ όλα τα υπόλοιπα που έγραψε. Δηλαδή, που βρίσκονται οι αντιδήμαρχοι και στο τέλος της ημέρας παίρνει στις πλάτες του ο κύριος Ξανθόπουλος τις περισσότερες καθυστερήσεις και τα περισσότερα λάθη μαζί με τον κύριο δήμαρχο; Οι αντιδήμαρχοι βρίσκονται σε διαρκείς διακοπές ή είναι περιορισμένης ευθύνης;

Να δούμε τι άλλο έχουν να δούνε τα μάτια μας και να ακούσουνε τα αυτιά μας από την εκπληκτική διοίκηση Μανδαλιανού!!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ