Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Το Τμήμα Οδοποιίας – Συγκοινωνιών Κυκλοφορίας & Πολ. Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει ότι την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (κατά τις ώρες από τις 06:00π.μ. έως τις 20:00μ.μ.) θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού (από είσοδο Γενικού Καταστήματος Κράτησης Θεσσαλονίκης έως το τέλος της περίφραξης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης), στο πλαίσιο του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού Ευόσμου”.

Κατά την εκτέλεση των έργων θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σύμφωνα με τα παρακάτω:

Α) 1η ημέρα – Α΄ Φάση
Την 1η ημέρα θα εκτελεστούν εργασίες στο τμήμα από την είσοδο του Γενικού Καταστήματος Κράτησης έως το ύψος της επιχείρησης “Εγγλέζοι – Ι. Μωυσίδης – Κ. Καλπαζίδης – Ανταλλακτικά αυτοκινήτων”.

Φάση ΑΘα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ένα εκ των δύο ρευμάτων πορείας του οδοστρώματος της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού, από το ύψος της εισόδου του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Θεσσαλονίκης έως το ύψος της επιχείρησης οι Εγγλέζοι – Ι. Μωυσίδης – Κ. Καλπαζίδης – Ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο  ρεύμα πορείας του οδοστρώματος εναλλάξ με τη βοήθεια σηματωρών και φωτεινών σηματοδοτών. Απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Παλαιά Συμμαχική Οδό, κατά μήκος των εργασιών.

Β) 1η ημέρα – Β΄ Φάση

Φάση Β – Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο έτερο ρεύμα πορείας του οδοστρώματος της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού, (το οποίο ήταν σε κυκλοφορία κατά τη φάση Α) από το ύψος της εισόδου του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Θεσσαλονίκης έως το ύψος της επιχείρησης οι Εγγλέζοι – Ι. Μωυσίδης – Κ. Καλπαζίδης – Ανταλλακτικά αυτοκινήτων.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο  ρεύμα πορείας του οδοστρώματος (το οποίο ήταν αποκλεισμένο κατά την φάση Α) εναλλάξ με τη βοήθεια σηματωρών και φωτεινών σηματοδοτών. Απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Παλαιά Συμμαχική Οδό, κατά μήκος των εργασιών.

Α) 2η ημέρα – Α΄ Φάση

Την 2η ημέρα θα εκτελεστούν εργασίες στο τμήμα από το ύψος της επιχείρησης Εγγλέζοι – Ι. Μωυσίδης – Κ. Καλπαζίδης – Ανταλλακτικά αυτοκινήτων έως το τέλος της περίφραξης Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσ/νίκης.

Φάση ΑΘα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ένα εκ των δύο ρευμάτων πορείας του οδοστρώματος της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού, από το ύψος της επιχείρησης οι Εγγλέζοι – Ι. Μωυσίδης – Κ. Καλπαζίδης – Ανταλλακτικά αυτοκινήτων έως το τέλος της περίφραξης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο ρεύμα πορείας του οδοστρώματος εναλλάξ με τη βοήθεια σηματωρών και φωτεινών σηματοδοτών. Απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Παλαιά Συμμαχική Οδό, κατά μήκος των εργασιών.

Β) 2η ημέρα – Β΄ Φάση

Φάση Β – Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο έτερο ρεύμα πορείας του οδοστρώματος της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού, (το οποίο ήταν σε κυκλοφορία κατά τη φάση

Α) από το ύψος της επιχείρησης οι Εγγλέζοι – Ι. Μωυσίδης – Κ. Καλπαζίδης – Ανταλλακτικά αυτοκινήτων έως το τέλος της περίφραξης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο  ρεύμα πορείας του οδοστρώματος (το οποίο ήταν αποκλεισμένο κατά την φάση Α) εναλλάξ με τη βοήθεια σηματωρών και φωτεινών σηματοδοτών. Απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Παλαιά Συμμαχική Οδό, κατά μήκος των εργασιών.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ