Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροσοχή με την υπόθεση ΘΕΠΑΝ

Προσοχή με την υπόθεση ΘΕΠΑΝ

Παρατηρώ αυτές τις μέρες έναν ανταγωνισμό; διαγκωνισμό; συναγωνισμό; -όπως θέλετε πείτε το- για το ποιος δικαιούται τα εύσημα, ποιος έχει κολλήσει περισσότερα ένσημα για το ΘΕΠΑΝ και ταυτόχρονα υπάρχει ένας άτυπος καταμερισμός των ψήφων που αντιστοιχούν στον καθένα. Στην αναμπουμπούλα άκουσον-άκουσον διεκδικούν μερίδιο και κάποιοι παρακοιμώμενοι της μητρόπολης και άλλοι σιτιζόμενοι με ψήφους  ευλογημένους σε ενοριακούς ναούς.

Παράλληλα εξακολουθεί η παρελθοντολογία με πρόδηλο σκοπό τον αντιπερισπασμό. 

Κυρίες και κύριοι, κάνω μία έκκληση.

Μπορείτε να κάνετε μια ανακωχή;

Μπορείτε να κάνετε μια συμφωνία;

Μην ανακινείτε τέτοια ζητήματα τώρα. Να τελειώσουμε με το καλό το θέμα και κατόπιν έχετε το χρόνο για να ασκήσετε αυτά τα αθλήματα. Να ξέρετε, όμως, ξεκατινιάσματα και ψηφοθηρικό πλιάτσικο δεν τιμούν τους σοβαρούς πολιτικούς.

Προς το παρόν κρίνουμε μόνο τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής που τώρα κυβερνάει.

Προτείνω λοιπόν στο τέλος να διοργανωθεί ένα συνέδριο με θέμα:

ΘΕΠΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΠΑΡΟΝ-ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ και εκεί να ειπωθούν με το νι και με το σίγμα όλα παλιά και νέα και στο τέλος ας πάρει ο καθένας τα εύσημα που δικαιούται, ή να φορτωθεί τις ευθύνες που του αναλογούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Δεν πρέπει να πατήσουμε την πεπονόφλουδα του αποπροσανατολισμού για δεύτερη φορά.

Εμείς οι απλοί πολίτες αγωνιούμε, αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να κατοχυρώσουμε αυτό που μας ανήκει. Και εμείς θα κρίνουμε ποιοι από τους εκπροσώπους μας έπραξαν καλώς.

Όμως, με τέτοιες ενέργειες κάποιοι από εσάς δεν δίνετε την εικόνα των αφοσιωμένων και προσηλωμένων αποκλειστικά σε αυτόν το στόχο. Κάποιοι εκδηλώνουν μια δίβουλη συμπεριφορά και σε άλλους κυριαρχούν οι δεύτερες σκέψεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τώρα βρισκόμαστε στη κρισιμότερη φάση του αγώνα μας.

Σε προηγούμενη παράγραφο έγραψα ότι την πατήσαμε μια φορά και πέσαμε θύματα σε μια καλοστημένοι παγίδα. Πράγματι ήταν στις 13 Ιανουαρίου 2021 όπου η Αρμόδια Αντιδημαρχία με ένα σατανικό σχέδιο παγίδευσε το Δημοτικό Συμβούλιο. Παρουσίασε μια γνωμοδότηση η οποία δεν προήλθε από νομική έρευνα αλλά από τα στοιχεία που η Διοίκηση έδωσε στους νομικούς του Δήμου και τους είπε με αυτά βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Πρέπει δυστυχώς να το παραδεχτούμε ότι ήταν ένα ευφυές σχέδιο που ξεπερνά τις διανοητικές δυνατότητες της Δημοτικής Αρχής. Είναι προφανές ότι σχεδιάστηκε από επαγγελματίες του είδους και εκτελέστηκε από την Αρμόδια Αντιδημαρχία.

Όλοι μας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, δημοσιογράφοι, πολίτες, πιαστήκαμε στον ύπνο. Εάν τότε είχαμε επιβάλει να γίνει η σωστή διαδικασία, η διαδικασία που ακολουθεί κάθε νομικός που αναλαμβάνει να βγάλει τον τίτλο ενός οποιουδήποτε οικοπέδου, δεν θα περιμέναμε περίπου δύο χρόνια για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Δύο χρόνια αγωνίας, διενέξεων ψυχικής φθοράς. Το μόνο θετικό είναι ότι ξεσκεπάστηκαν αυτοί που είναι υποχείρια των εκκλησιαστικών οικοπεδοφάγων, όσοι δεν τους νοιάζει η απεμπόληση της δημοτικής περιουσίας.

Μένει μόνο να ερευνηθεί σε βάθος η ρόλος της Αρμόδιας Αντιδημαρχίας που αποτέλεσε το εκτελεστικό όργανο αυτού του σκοτεινού σχεδίου που προανέφερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Γιατί τώρα παίζεται η δεύτερη φάση αυτής της μηχανογραφίας με τους ίδιους βέβαια πρωταγωνιστές. Δεύτερη και φαρμακερή.

Δεν ξέρω αν πήρατε χαμπάρι ότι η Αντιδημαρχία προτείνει το ίδιο  νομικό σχήμα και  την ίδια υπερασπιστική γραμμή αυτή που έστελνε ανοχύρωτο το ΘΕΠΑΝ  στα νύχια της άλλης πλευράς. Δηλαδή μια συνταγή ήττας.

Θέτω ένα προβληματισμό και ένα ερώτημα:

Η αντίπαλη πλευρά διαθέτει νομικούς που διαχειρίζονται υποθέσεις του Οργανισμού Διαχείρισης Εκκλησιαστικής Περιουσίας. Έχουν ασχοληθεί με  υποθέσεις τύπου Βατοπεδίου Βιστωνίδας και ασχολούνται πυρετωδώς τώρα με τις ¨Ιερές¨  διεκδικήσεις δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων μέσα από τη διαδικασία κτηματογράφησης, όπως έγραψε η εφημερίδα ¨ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ¨ στις  8-2-2022.

Το ερώτημα:

Εμείς με τι όπλα θα αντιμετωπίσουμε αυτό το βαρύ πυροβολικό, με σφεντόνες;

Μήπως πρέπει να αναθέσουμε την υπόθεση σε Ειδικό Γραφείο Πανελλήνιας και Πανευρωπαϊκής εμβέλειας που εξειδικεύεται και ασχολείται με θέματα που καλύπτουν όλες τις πτυχές του δικαίου ακίνητης ιδιοκτησίας;

Χρήματα προφανώς υπάρχουν αφού η Δημοτική Αρχή δια στόματος Δημάρχου έχει δηλώσει πολλές φορές ότι έχει εξασφαλίσει τα χρήματα τα οποία προορίζονταν για ενοίκια, εκτός κι αν τα φυλάει γιατί είναι πεπεισμένη ότι το ΘΕΠΑΝ  θα το πάρει η εκκλησία.

Με αγωνία

     Άρης Μπιτσώρης 70 ετών

Κάτοικος Κορδελιού-Ευόσμου

Έλλην πολίτης β’ κατηγορίας

Δημότης γ’ κατηγορίας

Δεν ήμουν υποψήφιος

Δεν θα είμαι υποψήφιος Δ. Σύμβουλος

Δεν θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής

Θα είμαι παρών σε αδιαμεσολάβητους αγώνες

Η ΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΣΤΩΝ
Ούτε οσιοποιούμε κανέναν ούτε και μπερδευόμαστε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ