Περήφανος ο Νέστορας Λαφαζανίδης για τα επιτεύγματα της διοίκησης Μανδαλιανού

0
127
TEST

«Δεν υπάρχει κάτι το οποίο έχουμε αντιληφθεί και δεν το έχουμε προλάβει, τουλάχιστον να μας ξεφύγει κάτι μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι σε όλα τα προγράμματα είμαστε μέσα. Ό,τι κι αν γίνει το κυνηγάμε και ειλικρινά σας το λέω είμαστε δεν είμαστε εδώ την επόμενη θητεία, εγώ προσωπικά είμαι περήφανος διότι έχω αφήσει ένα λιθαράκι, έστω και με τη σύντομη θητεία μου στο δήμο, με αυτά που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα».

Με τον παραπάνω τρόπο ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Νοεμβρίου 2022, ο νυν αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ και πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης.

Υποθέτουμε λοιπόν πως, αφού ο κύριος Λαφαζανίδης είναι περήφανος για όσα καταφέρανε ως διοίκηση μέχρι τώρα, οι κουβέντες περί μετακίνησής του σε άλλο συνδυασμό πλέον δεν υφίστανται και πως έχει αποφασίσει ότι θα συμπορευτεί ξανά με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Θα ήταν οξύμωρο ο κύριος Νέστορας Λαφαζανίδης να αποχωρήσει από μια διοίκηση για την οποία λέει πως είναι μέσα σε όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα, πως έφερε μεγάλα ποσά για έργα στο δήμο και βέβαια πολύ μεγαλύτερα από την προηγούμενη διοίκηση, πως δεν υπήρξε χρηματοδοτικό πρόγραμμα που να μην το πρόλαβε.

Φανταζόμαστε πως οι επισημάνσεις του κυρίου Λαφαζανίδη είναι ξεκάθαρες και πως θεωρεί ότι ο δήμαρχος και τα υπόλοιπα στελέχη της διοίκησης έκανα πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους, οπότε όλοι μαζί θα διεκδικήσουν μια δεύτερη θητεία προκειμένου να υλοποιήσουν το μεγάλο έργο το οποίο έχουν στα σκαριά.

Περ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ