Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟύτε οσιοποιούμε κανέναν ούτε και μπερδευόμαστε

Ούτε οσιοποιούμε κανέναν ούτε και μπερδευόμαστε

Οφείλουμε να δώσουμε ορισμένες απαντήσεις στον Άρη Μπιτσώρη για το κείμενό του με τίτλο «Η ΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΣΤΩΝ».

Το κείμενο στο οποίο αναφέρεται είναι ανυπόγραφο γιατί εκφράζει την «Αγκίδα». Έτσι συμβαίνει σε όλες της εφημερίδες. Είναι σίγουρο πως αυτό ο κύριος Μπιτσώρης το γνωρίζει.

Τα όσα γράφονται στο συγκεκριμένο κείμενο δεν είναι ούτε περίληψη, ούτε ανάλυση της όλης υπόθεσης ΘΕΠΑΝ. Το κείμενο αναφερόταν ξεκάθαρα στα έγγραφα τα οποία παρουσιάστηκαν και αποδεικνύουν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και στα πρόσωπα που προσκόμισαν αυτά τα έγγραφα.

Ένα εμπεριστατωμένο άρθρο θα έπιανε τον μίτο τουλάχιστον από το 2009. Το συγκεκριμένο κείμενο δεν αναφερόταν όμως συνολικά στα γεγονότα του ΘΕΠΑΝ, αλλά στα έγγραφα που βρέθηκαν και στους ανθρώπους που τα βρήκαν.

Η «Αγκίδα» δεν έκανε ποτέ αυθαιρεσίες για να κάνει στο θέμα του ΘΕΠΑΝ, ενώ είναι το μοναδικό Μέσο Ενημέρωσης που ανέδειξε το ζήτημα και το κράτησε στην επικαιρότητα. Άλλωστε υπάρχει πλούσια αρθρογραφία της «Αγκίδας» για το ΘΕΠΑΝ.

Από την «Αγκίδα» δεν διέφυγε τίποτα όσον αφορά την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, ούτε όσα αφορούν τη διοίκηση Μανδαλιανού, ούτε όσα αφορούν τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, ούτε όσα αφορούν πρώην δημάρχους και πρώην μέλη Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, ούτε όσα αφορούν δημοτικούς συμβούλους.

Το κείμενο δεν ασχολήθηκε με το αν υποκριτικά προσκόμισε στοιχεία για την υπόθεση ο κύριος Αμανατιάδης ή όχι. Το κείμενο έγραψε πως ο κύριος Αμανατιάδης προσκόμισε έγγραφα, τη στιγμή που άλλοι τα έκρυβαν.

Μην φοβάται ο κύριος Μπιτσώρης και δεν μπορεί ούτε ο κύριος Αμανατιάδης ούτε κανένας να μας παγιδεύσει, προπαντός για την ιστορία του ΘΕΠΑΝ. Την μάθαμε απ’ έξω και ανακατωτά. Το κείμενο ξεκάθαρα αναφέρεται σε συγκεκριμένα γεγονότα που είναι η προσκόμιση στοιχείων από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και το γεγονός ότι έγινε η κτηματολογική αγωγή από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, όπως επίσης αποφασίστηκε και η πρόσθετη παρέμβαση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Μην φοβάται ο κύριος Μπιτσώρης ότι μπορεί να μας χειριστεί ο κύριος Αμανατιάδης ή οποιοσδήποτε άλλος. Το ότι δεν μπορεί κανείς να μας χειριστεί το έχουμε αποδείξει.

Μην φοβάται ο κύριος Μπιτσώρης ότι την «πατήσαμε» όλοι. Στην «Αγκίδα» δεν την πατήσαμε ούτε και χάσαμε το δάσος κοιτώντας το δέντρο. Δεν την «πατήσαμε» και δεν ξεχάσαμε πως έγγραφα αποδεικνύουν ότι στο Ελευθέριο Κορδελιό γνώριζαν ότι υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας και ανήκει στο δήμο, δεν ξεχάσαμε, δηλαδή, ότι η υπόθεση ΘΕΠΑΝ είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ γι’ αυτό το γράψαμε επανειλημμένως.

Η «Αγκίδα» δεν πρόκειται να οσιοποιήσει ούτε τον κύριο Αμανατιάδη, ούτε τον κύριο Μανδαλιανό, ούτε να ξεχάσει κανενός τις ευθύνες για το ΘΕΠΑΝ. Τα συγκεκριμένα όμως έγγραφα, που έφερε στο φως ο κύριος Αμανατιάδης, βάζουν το μαχαίρι στο κόκκαλο, όπως ακριβώς ζητάει ο κύριος Μπιτσώρης, γιατί αποδεικνύουν πως γνώριζαν πολλοί ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο και παρ’ όλα αυτά σώπαιναν.

Δεν πρόκειται να οσιοποιήσουμε κανέναν, αλλά δεν πρόκειται να φορτώσουμε σε κανέναν τα βάρη άλλων για να βγάλουμε αυτούς του άλλους αθώες περιστερές.

Με πολύ εκτίμηση στον κύριο Μπιτσώρη και στη συμβολή του στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ

Προσοχή με την υπόθεση ΘΕΠΑΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ