Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Να τρυπήσετε τη μύτη του Ρούμελη αν λειτουργήσει το ΚΕΠ ως το...

«Να τρυπήσετε τη μύτη του Ρούμελη αν λειτουργήσει το ΚΕΠ ως το τέλος του χρόνου»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Νοεμβρίου 2022, και συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος 2023, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης ρωτήθηκε από το δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδα Ναθαναηλίδη πότε επιτέλους θα λειτουργήσει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, το οποίο θα στεγαστεί στην Πολεοδομία Ευόσμου.

Η απάντηση του κυρίου Σωτηράκη ήταν: «Μια φορά έπεσα έξω. Δεν θέλω, γιατί θα με πιάσετε στο στόμα σας. Όχι». Με τον τρόπο αυτό ο κύριος Σωτηράκης απέφυγε να απαντήσει πότε θα λειτουργήσει το ΚΕΠ, το οποίο παραμένει επί πάνω από 13 μήνες κλειστό.

Πριν όμως γίνει αυτός ο διάλογος, προηγήθηκε η τοποθέτηση του Λεωνίδα Ναθαναηλίδη για το ΚΕΠ. Ο κύριος Ναθαναηλίδης αναφέρθηκε σε αντιδήμαρχο, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε πως ίσως μέχρι το τέλος του χρόνου να ανοίξει το ΚΕΠ, τονίζοντας πως ο αντιδήμαρχος δεν έχει διαβάσει το Τεχνικό Πρόγραμμα γιατί τότε θα ήξερε πως και για το 2023 δεσμεύεται ποσό 44.000 ευρώ για τη διαμόρφωση του ΚΕΠ, που σημαίνει πως και το 2023 το ΚΕΠ ακόμη θα γίνεται.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Ρούμελης, για να πει πως «θα πληρώσουμε τότε», εννοώντας πως το έργο θα ολοκληρωθεί το 2022 και το 2023 θα πληρωθούν κάποιες από τις εργασίες που έγιναν το 2022.

«Και άμα ανοίξει το ΚΕΠ, τρυπήστε τη μύτη του Ρούμελη», ήταν η απάντηση του Λεωνίδα Ναθαναηλίδη στην παρέμβαση του προέδρου.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ