Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δήμος Πέραν Βρέχει

Ποιητικά έκανε την πρότασή του ο Άρης Μπιτσώρης για τη μετονομασία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η πρόταση του Άρη Μπιτσώρη ήταν στη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά την ανάγκη να δοθεί τέλος σε προτάσεις αυτοδιοικητικών να μετατρέψουν το όνομα του δήμου σε σιδηρόδρομο για να ψηφοθηρήσουν.

Ο Άρης Μπιτσώρης κάνει ορισμένες ωραίες προτάσεις όσον αφορά τη μετονομασία του δήμου. Η προσωπική του, όμως, προτίμηση στο όνομα δημιουργεί μια διάθεση διακωμώδησης, όχι σε σχέση με την πρόταση αυτή καθαυτή, αλλά σε σχέση με τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Ο Άρης Μπιτσώρης προτείνει ο προσφυγικός δήμος Κορδελιού Ευόσμου να μετονομαστεί σε δήμο Πέραν, προφανώς από την περιοχή της Κωνσταντινούπολης. Η ονομασία όμως Πέραν σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το δήμο διοικεί η παράταξη Μανδαλιανού σου δημιουργεί αμέσως το συνειρμό του Πέραν Βρέχει!

Με διοίκηση Μανδαλιανού αυτό θα μπορούσε να είναι το όνομα του δήμου: Πέραν Βρέχει.

Αν μάλιστα στη διοίκηση Μανδαλιανού προσθέσουμε άλλους που θέλουν να μετατρέψουν το όνομα του δήμου σε σιδηρόδρομο, άλλους που θέλουν να γίνουν αντιδήμαρχοι ενώ απέχουν από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ως δημοτικοί σύμβουλοι και άλλους που δεν γνωρίζουν ποιοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι ενώ είναι οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι, τότε το όνομα «Πέραν Βρέχει» είναι το πιο κατάλληλο.

Σ.

Δήμος Περαβρέχει
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ