Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρόβλημα ελέγχων στην εστίαση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Πρόβλημα ελέγχων στην εστίαση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Έπειτα από πρωτοβουλία του ΕΜΣΕΚ πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Παρασκευή 18/11 στο αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Προέδρου μας Κώστα Βασιλειάδη  και του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού, με τους κ. Χρήστο Μπουλούμπαση Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και κ. Αθανάσιο Λαμπρόπουλο Διευθυντή Διεύθυνσης Ασφαλείας.

Ο πρόεδρος του ΕΜΣΕΚ ενημέρωσε πλήρως για την κατάσταση τη διοίκηση της Αστυνομίας και μετέφερε το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην περιοχή, ενώ έκανε ξεκάθαρο πως το πρόβλημα δεν έγκειται στους ελέγχους που πραγματοποιούνται από τις αρχές.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού δε ζητά να σταματήσουν οι έλεγχοι, αλλά να πραγματοποιούνται σε λογικά πλαίσια και όχι σε περιπτώσεις που δεν παρατηρείται όχληση των πολιτών.

Η ανταπόκριση ήταν ικανοποιητική, με τη ηγεσία της Αστυνομίας να κατανοεί το θέμα και να δεσμεύεται πως θα δει το θέμα ειδικά και όχι στην γενική κατεύθυνση που υπήρξε μέχρι σήμερα.

Επιπλέον συζητήθηκε το θέμα της εγκληματικότητας, για το οποίο η αστυνομία παρουσίασε το σχέδιο το οποίο εφαρμόζεται στην περιοχή μας και το οποίο έχει περιορίσει σημαντικά τα φαινόμενα μικροεγκληματικοτητας και έγιναν προτάσεις και από τις δύο πλευρές για το πως μπορεί να βελτιωθεί και άλλο η κατάσταση, ώστε να φτάσουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Συμφωνήθηκε να κρατηθεί ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας για τα δύο αυτά θέματα που απασχολούν την περιοχή μας ώστε οι συνθήκες να βελτιώνονται σταδιακά.

Από τη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ