Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒασίλης Σαρρηγιαννίδης: «Εντερικόν» για τους πολιτικούς μαστραπάδες του ήθους και του οράματος

Βασίλης Σαρρηγιαννίδης: «Εντερικόν» για τους πολιτικούς μαστραπάδες του ήθους και του οράματος

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης την είδηση πως πρώην δήμαρχος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα είναι υποψήφιος με μικρό κόμμα σε γειτονικό νομό, την οποία μετέδωσε ο Πέτρος Λεμπετλής:

«Η είδηση ότι πρώην δήμαρχος του δήμου Κορδελιού-Εύοσμου κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής σε άλλο νομό, συγκεκριμένα στο νομό Σερρών, με κόμμα που ήδη βρίσκεται στην Βουλή και στις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι ανεβάζει τα ποσοστά του και τις έδρες του στην Βουλή, είναι παλιά, δεν είναι τωρινή.

Η συμφωνία κλείστηκε από τον Φεβρουάριο του 2022. Αν τώρα αυτός ο υποψήφιος είναι καλός ή όχι, επιτυχημένος ή όχι, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος την ώρα της κάλπης. Πολλοί είναι αυτοί που επικαλέστηκαν το ήθος τους και το όραμα τους και αποδείχτηκαν πολιτικοί μαστραπάδες!!

Αυτό που φαίνεται να ενοχλεί κάποιους, (ιδιαίτερα από την παράταξη Μανδαλιανού,) στην υποψηφιότητα του βουλευτή, είναι μην τυχόν οι ψηφοφόροι του συγκεκριμένου κόμματος που έχει υψηλά ποσοστά στον δήμο, ρίξουν μονοκούκι στην κάλπη, το ψηφοδέλτιο που υποστηρίζει ο εν λόγω υποψήφιος βουλευτής, κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ίσως έχουμε δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή. Αν τώρα κάποιοι έχουν άγχος και πονάει το στομάχι τους με αυτά που θα γίνουν μπορούν να αγοράσουν το φάρμακο “Εντερικόν”. Σίγουρα θα θεραπευτούν!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ