Ο κύριος Σωτηράκης δήλωσε πως δεν γνώριζε καλά τον κύριο Μανδαλιανό!

0
145
TEST

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Κώστας Σωτηράκης, μιλώντας στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση, δήλωσε πως δεν γνώριζε καλά τον κύριο Μανδαλιανό όταν συνεργάστηκε μαζί του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Ο πρωτοκλασάτος αντιδήμαρχος της διοίκησης Μανδαλιανού δεν γνώριζε καλά τον κύριο Μανδαλιανό πριν συνεργαστούν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές! Εννοεί ο κύριος Σωτηράκης πως δεν γνώριζε καλά τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό ως άνθρωπο, γιατί ως αυτοδιοικητικό και πολιτικό δεν τον γνώριζε καθόλου, αφού ο κύριος Μανδαλιανός δεν ασχολούνταν πριν με την αυτοδιοίκηση και με την πολιτική.

Ο κύριος Σωτηράκης στήριξε τον κύριο Μανδαλιανό για να εκλεγεί δήμαρχος, ενώ δεν τον γνώριζε καθόλου ως αυτοδιοικητικό και δεν τον γνώριζε καλά ως άνθρωπο! Δηλαδή, ο κύριος Σωτηράκης, με πολυετή ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση, το συνδικαλισμό και την πολιτική, δηλώνει ευθαρσώς πως στήριξε κάποιον, τον οποίον δεν γνώριζε καλά, να εκλεγεί δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας.

Είναι λοιπόν προφανές γιατί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεινοπαθεί όπως δεινοπαθεί. Το δεξί χέρι του δημάρχου δηλώνει πως δεν γνώριζε καλά το δήμαρχο! Πάλι καλά που δεν δήλωσε πως δεν τον γνώριζε καθόλου, αφού η αλήθεια είναι μάλλον πως ο κύριος Σωτηράκης δεν γνώριζε καθόλου τον κύριο Μανδαλιανό.

Η δήλωση του κυρίου Σωτηράκη είναι και μια απάντηση στο πώς αυτή η διοίκηση άφησε να υποστεί έξωση το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου και πώς δεν το ανοίγει δεκατρείς μήνες μετά από το κλείσιμό του.

Κιμ. Ο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ