Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ «7 και όχι 35 μηχανικούς έχει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου»!

«7 και όχι 35 μηχανικούς έχει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου»!

0
«7 και όχι 35 μηχανικούς έχει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου»!

Δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, Βασίλης Βόγγαλης, όσον αφορά το σχόλιο στο facebook του πρώην δημοτικού συμβούλου Απόστολου Καφαρίδη σχετικά με την ανεπάρκεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου

Η σύνταξη μελετών για τα έργα που πραγματοποιούνται στο Δήμο, ιεραρχείται με βούληση της Διοίκησης.

Το σχόλιο του κυρίου Καφαρίδη δεν ξενίζει κανένα, αφού είναι γνωστό ότι οι απόψεις του συμπίπτουν με του κυρίου Μητσοτάκη για το Επιτελικό Κράτος και του κυρίου Στέφανου Μάνου.

Να τον ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι στην Τεχνική Υπηρεσία υπηρετούν αυτή τη στιγμή 7 και όχι 35, όπως επικαλείται, Μηχανικοί, εκ των οποίων, μία Μηχανικός είναι επιβαρυμένη με καθήκοντα προϊσταμένης.

Καλό θα ήταν ο κύριος Καφαρίδης, πριν βγάλει χολή για τους συναδέλφους, να φροντίσει να ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν στην Τεχνική Υπηρεσία.

Εν κατακλείδι, ευθύνη της Διοίκησης είναι η ιεράρχηση για την εκπόνηση μελετών, όπως ευθύνη της Διοίκησης είναι η διεκδίκηση στελέχωσης της Τεχνικής Υπηρεσίας με το απαραίτητο προσωπικό.

Υ.Γ. Η Πολεοδομία με μηχανικούς του Δήμου μας, εξυπηρετεί και άλλους Δήμους οι οποίοι δεν έχουν συστήσει δικές τους Πολεοδομίες.

Απασχολούνται οι Μηχανικοί του Δήμου μας στην Πολεοδομία, για να εξυπηρετήσουν άλλους Δήμους, όταν θα μπορούσαν να εργάζονται στην Τεχνική Υπηρεσία και να συντάσσουν μελέτες.

Επίσης ευθύνη της Διοίκησης είναι ότι δεν προχωράει στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της Πολεοδομίας.

Γι’ αυτή την κατάσταση ευθύνονται οι εργαζόμενοι;

Πριν τρέξουμε να δαιμονοποιήσουμε τους εργαζόμενους κύριε Καφαρίδη, ας δούμε εάν η Διοίκηση κάνει σωστά τη δουλειά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ