Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι δημότες εξέλεξαν δήμαρχο τον κύριο Μανδαλιανό και όχι τον Μάρκο Πόλο

Οι δημότες εξέλεξαν δήμαρχο τον κύριο Μανδαλιανό και όχι τον Μάρκο Πόλο

«Ο δήμαρχος έχει πάει 20 φορές στην Αθήνα σε λιγότερο από 11 μήνες».

Τα παραπάνω είπε ο κύριος Κώστας Σωτηράκης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, μιλώντας στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση.

Ο κύριος Σωτηράκης συνέχισε λέγοντας πως με αυτόν τον τρόπο κατάφερε ο δήμαρχος να πάρει χρηματοδοτήσεις ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ για το δήμο, ενώ συνέχισε λέγοντας πως πηγαίνει στην πρωτεύουσα για να κάνει δημόσιες σχέσεις για χάρη του δήμου.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ρώτησε κατόπιν τον δημοσιογράφο Θεόδωρο Παπαδόπουλο πόσοι δήμαρχοι έχουν πάει σε 11 μήνες 20 φορές στην Αθήνα!

Με αυτά που ακούμε είναι είτε να τραβάμε τα μαλλιά μας είτε να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο είτε και τα δύο μαζί. Θα πρέπει να κρίνουμε το δήμαρχο θετικά γιατί πήγε 20 φορές στην Αθήνα μέσα σε 11 μήνες. Πραγματικά είναι να αναφωνήσουμε «Θεέ μου τι άλλο έχουν ν’ ακούσουν τ’ αυτιά μας από τη διοίκηση Μανδαλιανού;»!

Πήγε ο δήμαρχος 20 φορές στην Αθήνα μέσα σε 11 μήνες και μεγάλη δουλειά στα κάστανα! Για περιηγητή τον εξέλεξαν οι δημότες και πρέπει να τον κρίνουν με βάση τις περιηγήσεις του; Ποιος είναι; Ο Μάρκο Πόλο;

Τρία χρόνια δεν μπόρεσε να ανοίξει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, τρία χρόνια δεν μπόρεσε να κάνει μισή παρέμβαση στην οδό 25ης Μαρτίου για να μην σκοτώνεται κόσμος, δεκατρείς μήνες δεν μπόρεσε να ανοίξει ένα ρημαδοΚΕΠ και πρέπει να τον χειροκροτούμε και να τον επευφημούμε όρθιοι γιατί πήγε 20 φορές στην Αθήνα μέσα σε 11 μήνες. Δηλαδή εάν πήγαινε 30 φορές, θα έπρεπε να κάνουμε κωλοτούμπες;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ