Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποψήφιος δήμαρχος απευθύνθηκε σε σύζυγο υποψηφίου δημάρχου για υποψηφιότητα

Υποψήφιος δήμαρχος απευθύνθηκε σε σύζυγο υποψηφίου δημάρχου για υποψηφιότητα

Υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου τηλεφώνησε σε σύζυγο υποψηφίου δημάρχου για να την συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο ενόψει των δημοτικών εκλογών!

Όχι, δεν το έκανε από θράσος με «απλωτές» σε ξένα σπίτια. Όχι, δεν το έκανε για να δημιουργήσει ρήγμα στην άλλη οικογένεια. Το έκανε γιατί δεν γνώριζε ότι η συγκεκριμένη είναι σύζυγος υποψηφίου δημάρχου.

Ορισμένοι αυτόκλητοι σωτήρες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν έχουν ιδέα από το δήμο, δεν γνωρίζουν ούτε πρόσωπα ούτε πράγματα, αλλά πιστεύουν ή τους έχουν πείσει κάποιοι άλλοι πως είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σώσουν τον έρμο το δήμο.

Πήρε το τεφτέρι και τηλεφωνούσε σε όποιον είχε γνωρίσει χωρίς να είχε νοιαστεί με ποιον είχε να κάνει, από που κρατούσε η σκούφια του, τι σχέση είχε με αυτόν το δήμο, ποια ήταν η οικογένειά του.

Είναι πολύ πιθανό ορισμένοι, αν τους αφήσεις άνωθεν της περιφερειακής οδού για να πάνε στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, να πάνε στο δημαρχείο της Σταυρούπολης. Είναι πολύ πιθανό ορισμένοι, αν τους αφήσεις στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου για να φτάσουν στην περιοχή της Ελπίδας, να χαθούνε και να χρειαστεί να τους αναζητήσει η αστυνομία. Αυτή είναι η σχέση τους με το δήμο.

Είναι και κάποιοι άλλοι που υποστηρίζουν άκαρπα δέντρα, λέγοντας πως τα καρποφόρα δέντρα πετροβολάνε. Άμα είναι έτσι τα καρποφόρα δέντρα τότε μαύρο φίδι που μας έφαγε.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ