Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠολυχώρος το οικόπεδο Παπανικολάου πίσω από την πλατεία Ευόσμου…

Πολυχώρος το οικόπεδο Παπανικολάου πίσω από την πλατεία Ευόσμου…

Κοσμογονία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Οργασμός έργων που θα φέρουν στο δήμο τα πάνω κάτω.

Κατά τη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο Δημοτικό Συμβούλιο, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, από αυτά που είπε ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός φαίνεται πως η διοίκηση έχει σκοπό να κάνει πολυχώρο το οικόπεδο Παπανικολάου πίσω από την πλατεία Ευόσμου.

Ο κύριος Μανδαλιανός, απαντώντας στον κύριο Κοντσίδη, που τον αποκάλεσε ψεύτη επειδή προεκλογικά έλεγε πως αυτός ο χώρος θα γίνει θερινό σινεμά αλλά παρέμεινε άτυπο πάρκινγκ, είπε πως δεν είναι ψεύτης γιατί ναι μεν έταξε να κάνει τον χώρο θερινό σινεμά αλλά το έταξε γιατί δεν ήξερε καλά τα δεδομένα και ότι όλα αυτά τα αυτοκίνητα κάπου πρέπει να παρκάρουν.

Κατόπιν ο κύριος δήμαρχος συνέχισε λέγοντας πως αυτός ο χώρος δεν μπορεί να γίνει θερινό σινεμά γιατί μάλλον εκεί θα γίνει στάση του μετρό. Μάλλον αναφερόταν στη Δευτέρα Παρουσία.

Μπορεί όμως ο δήμαρχος να πει και κάτι άλλο, αφού αφενός τα λόγια είναι τζάμπα και αφετέρου δεν τα μετράει. Μπορεί να πει ότι στο οικόπεδο Παπανικολάου θα κατασκευαστεί μια υπερκατασκευή για να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος που θα χωράει το σταθμό του μετρό, το πάρκινγκ, το θερινό σινεμά κι έναν διαστημικό σταθμό.

Όταν θα τον ρωτήσουν, μετά από χρόνια, γιατί δεν έγινε τελικά ο πολυχώρος με το διαστημικό σταθμό, θα απαντήσει πως όταν τον έταζε δεν ήξερε καλά τα δεδομένα.

Τσάρλυ

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Έταξα θερινό σινεμά χωρίς να ξέρω τις παθογένειες της περιοχής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ