Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ θέση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού για άδικες συλλήψεις επιχειρηματιών εστίασης

Η θέση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού για άδικες συλλήψεις επιχειρηματιών εστίασης

Ο ΕΜΣΕΚ πήρε θέση για τις άδικες συλλήψεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες σε επιχειρηματίες εστίασης του Ευόσμου με αφορμή ελέγχους που πραγματοποίησε η αστυνομία για ηχορύπανση.

Ο Πρόεδρος του ΕΜΣΕΚ Κώστας Βασιλειάδης και ο Αντιπρόεδρος Τάσος Τσιλιγγιρίδης μίλησαν στο Radio Thessaloniki 94,5 FM και το TV100 Thessaloniki αντίστοιχα για το συμβάν, ενώ ξεκαθάρισαν ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού επιθυμεί να κρατηθούν ισορροπίες ανάμεσα στη ζωή των πολιτών αλλά και την επιχειρηματικότητα.

Ο ΕΜΣΕΚ έχει ήδη προχωρήσει σε ενέργειες ώστε να βρεθούν λύσεις στο πρόβλημα που απασχολεί τους επαγγελματίες της εστίασης, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με υψηλά πρόστιμα αλλά και με τη διαδικασία του αυτοφώρου, σε περίπτωση που κατά τον έλεγχο το ηχομετρο δείξει έστω και.. 2 με 3 decibel πάνω του ορίου που ορίζει ο νόμος.

Ήδη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπροέδρου και Υπεύθυνου για τα θέματα Ασφαλείας Τάσου Τσιλιγγιρίδη με τον Διοικητή του Α.Τ Ευόσμου την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται συνάντηση αυτή τη βδομάδα του Προέδρου Κώστα Βασιλειάδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρες τις συνεντεύξεις εδώ :

Κώστας Βασιλειάδης, Ράδιο Θεσσαλονίκη

Τάσος Τσιλιγγιρίδης, Tv100

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ