Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈκλεψαν τα ξύλα από τα παγκάκια του πάρκου της Μουσών

Έκλεψαν τα ξύλα από τα παγκάκια του πάρκου της Μουσών

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Σωτηράκη, ενημερωθήκαμε πως τα ξύλα από τα τσιμεντένια παγκάκια του πάρκου της Μουσών κλάπηκαν.

Απαράδεκτα πράγματα. Μετά από τις κλοπές σχαρών αποχέτευσης, φτάσαμε και στην αφαίρεση των ξύλων από τα παγκάκια. Προφανώς κάποιοι πονηροί προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα ξύλα τους για το χειμώνα με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.

Η κλοπή των ξύλων από τα παγκάκια του πάρκου της Μουσών φέρνει για μία ακόμα φορά στην επιφάνεια του πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης που υπάρχει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Δεν είναι δυνατόν από ένα πολυσύχναστο πάρκο να αφαιρείται τόση ξυλεία χωρίς κανένας να αντιληφθεί τίποτα. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται τέτοια βαρβαρότητα σε βάρος της περιουσίας των δημοτών χωρίς η ενέργεια να γίνει αντιληπτή. Ξήλωναν τα ξύλα από πάρκο σε δημόσια θέα και τα φόρτωναν σε όχημα με ευκολία.

Η Δημοτική Αρχή και ο δήμαρχος ας φροντίσουν να πιέσουν την πολιτεία ώστε να στελεχωθεί το Αστυνομικό Τμήμα του Ευόσμου, προκειμένου στο τέλος οι κλέφτες να μην φορτώσουν σε όχημα καμιά μέρα και το δημαρχείο.

Αφαίρεσε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τα ξύλα από τα τσιμεντένια παγκάκια της Μουσών;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ