Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυμβόλαιο ο λόγος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Συμβόλαιο ο λόγος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Η διαδικτυακή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Νοεμβρίου 2022 ήταν άθλια. Άθλιος ήχος, διακοπές στη μετάδοση, ένα μαύρο χάλι.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριος Γιώργος Ρούμελης, είπε πως η συνεδρίαση μαγνητοσκοπείται και πως θα δημοσιευτεί κανονικά στο κανάλι του δήμου στο youtube.

Πέρασαν 12 ημέρες από τότε που ζήσαμε το χάλι εκείνης της μετάδοσης και στο κανάλι του δήμου στο youtube παραμένει δημοσιευμένο μόνο εκείνο το χάλι και τίποτα άλλο. Συμβόλαιο ο λόγος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως συμβόλαιο ο λόγος της διοίκησης Μανδαλιανού για το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, για τους κόμβους της 25ης Μαρτίου, για τη δυσοσμία, για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, για το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και για πολλά άλλα.

Πάντως είναι σίγουρο πως όσοι δημότες προσπάθησαν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά τη μετάδοση της συνεδρίασης της 2ας Νοεμβρίου, θα κάνουν πολύ καιρό για να το ξαναπροσπαθήσουν και αυτό είναι πολύ θετικό για τη διοίκηση Μανδαλιανού αφού δεν θα ακούνε τις πομπές της.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ