Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός έχει μόνο ένα κακό

Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός έχει μόνο ένα κακό

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είναι άσφαλτος (όπως θα έλεγε και η μεγάλη λαϊκή αοιδός), είναι καλοσυνάτος, καλοπροαίρετος, καλότατος (όπως έλεγε για τον μπακάλαρο η Μαρίκα Νέζερ όταν τον προξένευε στην ταινία «Της κακομοίρας»), αλλά έχει μόνο ένα κακό.

Το μόνο κακό του καλότατου δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού είναι ότι δεν τριγυρνάει στα καφενεία και δεν κερνάει τους θαμώνες! Ο κύριος Μανδαλιανός δεν είναι παλιάς κοπής δήμαρχος, για να τριγυρνάει στα καφενεία και να κερνάει.

Τα παραπάνω είπε ο κύριος Κώστας Σωτηράκης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, μιλώντας στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση.

Έσπευσε βέβαια να διευκρινίσει ο κύριος Σωτηράκης πως το κακό του δημάρχου στην πραγματικότητα είναι καλό, γιατί ο καλός δήμαρχος δεν χρειάζεται να κερνάει στα καφενεία. Καλά έκανε και το διευκρίνισε ο αντιδήμαρχος για να μην περάσει κανείς το δήμαρχο και για καρμίρη.

Πάντως έχει δίκιο ο Κώστας Σωτηράκης. Ο δήμαρχος δεν χρειάζεται να τριγυρίζει στα καφενεία και να σκορπάει χρήματα κερνώντας τους θαμώνες αφού γυρνάει και σκορπάει έργα σε όλο το δήμο. Κατά προτίμηση μοιράζει πράσινα έργα, πράσινη ανάπτυξη, πράσινες διαδρομές και πράσινα άλογα.

Το τι άλλο θα ακούσουμε από αυτή τη διοίκηση στην πορεία προς τις εκλογές ούτε που μπορούμε να το σκεφτούμε.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ