Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Τρία χρόνια ήταν λίγα για να δείξει το όραμά του ο Κλεάνθης...

«Τρία χρόνια ήταν λίγα για να δείξει το όραμά του ο Κλεάνθης Μανδαλιανός»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, είπε πως τρία χρόνια, αλλά και ολόκληρη τετραετία, είναι λίγα για να μπορέσει ένας δήμαρχος να δείξει το όραμά του εξαιτίας της γραφειοκρατίας του δημοσίου.

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης ο κύριος Σωτηράκης είπε πως είναι τόσο μεγάλες οι χρηματοδοτήσεις των 22 εκατομμυρίων ευρώ που έφερε η διοίκησή του στα ταμεία του δήμου για να γίνουν έργα, ώστε δεν γνωρίζει εάν αυτά τα έργα θα υλοποιηθούν από τη διοίκηση Μανδαλιανού ή από άλλη διοίκηση, γιατί θα διαρκέσουν πολλά χρόνια.

Αυτό που δεν διευκρίνισε ο κύριος Σωτηράκης είναι τον αριθμό των ετών τα οποία θεωρεί αρκετά για να δείξει ο κύριος Μανδαλιανός το μεγάλο του όραμα. Ούτε επίσης διευκρίνισε μετά από πόσες τετραετίες θα υλοποιηθούν τα έργα των 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακούγοντας κανένας τη συνέντευξη του κυρίου Σωτηράκη νόμιζε πως στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου υπάρχει ένας οργασμός έργων. Το μόνο όμως που υπάρχει προς το παρόν είναι ασφαλτοστρώσεις, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν κι αυτήν της οδού Ανδρομάχης, οράματα για πράσινες διαδρομές και για πράσινα άλογα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ