Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις τα προβλήματα και να δίνεις λύσεις»

«Είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις τα προβλήματα και να δίνεις λύσεις»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδης Τασούλης στο δημοσιογράφο Κώστα Πορτοκάλη και στην εκπομπή «Για την Οικονομία» στον τηλεοπτικό σταθμό DION, ρωτήθηκε γιατί ένας επιτυχημένος τεχνοκράτης, όπως είναι ο ίδιος, να αφήσει τη θέση του και το μισθό και να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου.

Η απάντηση του κυρίου Τασούλη ήταν πως η διαδρομή και το ταξίδι έχουν αξία, γιατί η υποψηφιότητα θα είναι ένα ταξίδι ενός έτους που θα τον φέρει κοντά στους πολίτες, προκειμένου να τους γνωρίσει και να τον γνωρίσουν και προκειμένου να καταγραφούν προβλήματα.

Ο Μιλτιάδης Τασούλης συνέχισε λέγοντας πως ο τεχνοκράτης δεν ασκεί πολιτική, αλλά εφαρμόζει τις πολιτικές και τα οράματα άλλων.

«Νομίζω όμως, όταν συνδυάζει κανείς τη δυνατότητα της πολιτικής που θα επιλέξει να εφαρμόσει αύριο για κάποια πράγματα στην πόλη του, έχει κάποιο όραμα κι αυτό ξέρει και πώς μπορεί να υλοποιηθεί μέσα από την εμπειρία του και τις γνώσεις του, θα έχει να δώσει περισσότερα πράγματα σε μια κοινωνία», συνέχισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

«Είναι πολύ πιο σημαντικό να αισθάνεστε ότι δημιουργείτε πράγματα σε μια κοινωνία, να καταλαβαίνετε στη γειτονιά που θα πάτε το παράπονο των ανθρώπων και την επόμενη μέρα να μπορείτε να τους δώσετε μια λύση. Αυτή είναι η χαρά της προσφοράς κι αυτό με κάνει πρώτα απ’ όλα να ασχοληθώ και σαν αιρετός», ολοκλήρωσε την απάντησή του ο Μιλτιάδης Τασούλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ