Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρώτος στο πολεοδομικό συγκρότημα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στις χρηματοδοτήσεις από το...

Πρώτος στο πολεοδομικό συγκρότημα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στις χρηματοδοτήσεις από το «Τρίτσης»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, είπε πως μια διοίκηση τριών χρόνων έφερε στο ταμείο του δήμου πάνω από 22 εκατομμύρια ευρώ για έργα, τονίζοντας πως αυτά τα χρήματα υπάρχουν ήδη στο ταμείο του δήμου.

Ο κύριος Σωτηράκης συνέχισε λέγοντας πως ο κόσμος θα δει αυτά τα έργα να υλοποιούνται, αφού η χρηματοδότηση έχει έρθει στο δήμο, και ότι ο ίδιος αισθάνεται περήφανος που η διοίκηση Μανδαλιανού με τόσους νέους δημοτικούς συμβούλους κατάφερε να φέρει στο δήμο τόσες χρηματοδοτήσεις για έργα.

Είναι τόσο μεγάλη η χρηματοδότηση, υπογράμμισε ο Κώστας Σωτηράκης, που τα έργα τα οποία θα γίνουν από αυτήν είναι πιθανό να μην προλάβει να τα υλοποιήσει η δική του διοίκηση.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στη συνέχεια δήλωσε πολύ ικανοποιημένος και από τους αντιδημάρχους και από τους συνεργάτες του δήμου γιατί υπήρξε 62,5% απορρόφηση του χρηματοδοτικού προγράμματος «Τρίτσης», ποσοστό που δεν έχει κανένας άλλος δήμος στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, ενώ μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ