Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο κύριος Μανδαλιανός αποκαλείται "δήμαρχος part time"»

«Ο κύριος Μανδαλιανός αποκαλείται “δήμαρχος part time”»

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, Στάθης Καϊτετζίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση, ευρισκόμενος στο ίδιο πάνελ με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σωτηράκη, αναφέρθηκε στο χρόνο που ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αφιερώνει για να ασχοληθεί με το δήμο λέγοντας τα παρακάτω:

«Ως δήμαρχος του Ελευθερίου Κορδελιού δεν έφυγα ποτέ από το δημαρχείο νωρίτερα από τις 12 τα μεσάνυχτα. Ήμουν δήμαρχος σ’ έναν δήμο που η έκτασή του ήταν το 1/3 του σημερινού δήμου Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου. Δεν προλάβαινα να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου.

Ο σημερινός δήμαρχος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, όπως ονομάζεται και κατ’ εμέ Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου, πότε έρχεται στο γραφείο και πότε αποχωρεί; Η ηγεσία, η κορωνίδα αν θέλετε, της Δημοτικής Αρχής, ο δήμαρχος είναι αυτός ο οποίος με τη στάση του, με το έργο του, με τη συμμετοχή του, δίνει και το παράδειγμα στους υπολοίπους. Δεν θέλω να ψέξω τον κύριο Μανδαλιανό, πλην όμως αν θέλει ο κύριος Σωτηράκης ας μας περιγράψει κι εκείνο το ωράριο.

Ξέρετε ότι είναι αρκετά ειρωνικό, είμαι πάρα πολύ φειδωλός στο να κρίνω δημάρχους γιατί έχω ζήσει την αγωνία του δήμαρχου όταν ήμουν εγώ σ’ αυτήν τη θέση, πλην όμως ξέρετε ότι στην περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου ο κύριος Μανδαλιανός αποκαλείται “δήμαρχος part time”».

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ