Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Σούλα ασφαλτόστρωνε δρόμους με ψηφοθηρικά κριτήρια;

Η διοίκηση Σούλα ασφαλτόστρωνε δρόμους με ψηφοθηρικά κριτήρια;

«Ασφαλτοστρώσεις γίνονται σε πολλούς δρόμους, όπως έκαναν κι άλλες διοικήσεις, αλλά γίνονται όχι γιατί μένει εκεί ο ξάδερφός μας, ο συγγενής μας. Οι ασφαλτοστρώσεις γίνονται βάσει του οδικού δικτύου που περνάνε λεωφορεία, που υπάρχει μεγάλη προσέλευση των κατοίκων ή των επισκεπτών».

Τα παραπάνω τόνισε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση.

Να υποθέσουμε ότι αυτή ήταν η απάντηση του Κώστα Σωτηράκη στον Πέτρο Σούλα, ο οποίος συνεχώς τονίζει πως το έργο των ασφαλτοστρώσεων της διοίκησης Μανδαλιανού, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, δεν είναι πρωτόγνωρο αφού και το έργο των ασφαλτοστρώσεων της δικής του διοίκησης ήταν ίδιας χρηματικής αξίας;

Δηλαδή, η διοίκηση Σούλα ασφαλτόστρωνε τους δρόμους που βρίσκονται μπροστά στις κατοικίες συγγενών των μελών της, ενώ η διοίκηση Μανδαλιανού ασφαλτοστρώνει τους δρόμους που πρέπει; Κάποιος που ακούει τη συνέντευξη του κυρίου Σωτηράκη αυτό ακριβώς καταλαβαίνει.

Αυτό που ξεκάθαρα εννοεί ο Κώστας Σωτηράκης είναι ότι οι άλλες διοικήσεις ασφαλτοστρώνανε με κριτήριο την ψηφοθηρία ενώ η δική του διοίκηση ασφαλτοστρώνει με κριτήριο το συμφέρον του δήμου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ