Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Φωτιάδης κάνει πως ξεχνά την αναφορά που του έκανε στην...

Ο κύριος Φωτιάδης κάνει πως ξεχνά την αναφορά που του έκανε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο κύριος Χατζηβρέττας

Το Μάρτιο του 2022, οκτώ Σύμβουλοι της Κοινότητας Ευόσμου κατέθεσαν αναφορά προς τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης. Στην αναφορά αυτή οι οκτώ Κοινοτικοί Σύμβουλοι έγραφαν, μεταξύ άλλων, ότι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παναγιώτης Φωτιάδης και τα μέλη της παράταξής του προβαίνουν σε δράσεις, λαμβάνουν χορηγίες από επιχειρήσεις για την υλοποίησή τους, χωρίς να υπάρχει καμία απόφαση του συμβουλίου, χωρίς να υπάρχει σχετική έγγραφη επίσημη αλληλογραφία με αυτές τις επιχειρήσεις, χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, που κατά νόμο είναι αρμόδια να λαμβάνει αποφάσεις για την αποδοχή δωρεών, χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση για τα ποσά που λαμβάνουν ως χορηγίες, χωρίς να υπάρχει κανένας απολογισμός για τις δαπάνες αυτών των χορηγιών και φυσικά χωρίς να υπάρχει καμία εγγραφή τους στους σχετικούς κωδικούς εσόδων και εξόδων του προϋπολογισμού του δήμου.

Μεταξύ των οκτώ Κοινοτικών Συμβούλων που υπογράφουν την συγκεκριμένη αναφορά υπάρχει και το όνομα του κυρίου Βασίλη Χατζηβρέττα.

Στο τέλος του προηγούμενου μήνα ο κύριος Χατζηβρέττας προσχώρησε στην παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού, είναι πλέον, δηλαδή, Κοινοτικός Σύμβουλος με τον κύριο Παναγιώτη Φωτιάδη. Ο κύριος Βασίλης Χατζηβρέττας ακόμη δεν έχει απαντήσει τι ήταν αυτό που άλλαξε μέσα σε περίπου οκτώ μήνες και προσχώρησε στη διοίκηση, στην οποία απεύθυνε τόσο βαριές μομφές και κατηγορίες. Ο κύριος Βασίλης Χατζηβρέττας από την ημέρα που προσχώρησε στη διοίκηση Μανδαλιανού δημοσιεύει στο προφίλ του στο facebook τις ασφαλτοστρώσεις της διοίκησης Μανδαλιανού. Ίσως αυτές να ήταν που τον έκαναν να προσχωρήσει στη διοίκηση.

Ο κύριος Φωτιάδης στις αρχές αυτού του μήνα υποδέχτηκε τον Βασίλη Χατζηβρέττα στην παράταξή του με το εξής δημοσίευμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Χαίρομαι  που ένας από τους πιο αξιόλογους τοπικούς συμβούλους της Κοινότητας Ευόσμου αποτελεί από σήμερα μέλος της Νέας Πνοής!!! Καλώς ήρθες Βασίλης Χατζηβρέττας, σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!»

Τον κύριο Φωτιάδη συμπλήρωσε με σχόλιό της η Κοινοτική Σύμβουλος της παράταξης Μανδαλιανού, κυρία Μαρία Μάλλιου, γράφοντας:

«Συμφωνώ απόλυτα Panagiotis Fotiadis …στην μέχρι τώρα θητεία μας ο Βασίλης Χατζηβρέττας απέδειξε άριστη συνεργασία μ’ όλους μας χωρίς ανταγωνισμούς….πραγματικά απ’ τα πιο αξιόλογα μέλη του τοπικού συμβουλίου …είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που τον καλωσορίζουμε στην Νέα Πνοή!!!»

Ο κύριος Φωτιάδης και η κυρία Μάλλιου θεωρούν τον κύριο Βασίλη Χατζηβρέττα από τους πιο αξιόλογους συμβούλους της Κοινότητας Ευόσμου εξαιτίας των όσων τους καταλογίζει στην αναφορά του προς την αποκεντρωμένη διοίκηση;

Ο κύριος Φωτιάδης και η κυρία Μάλλιου συμπεριλαμβάνουν και τη συγκεκριμένη αναφορά στην άριστη συνεργασία που είχαν με τον κύριο Βασίλη Χατζηβρέττα;

Μήπως δεν καταλαβαίνουμε κάτι, το οποίο καταλαβαίνουν ο κύριος Φωτιάδης, η κυρία Μάλλιου και η υπόλοιπη διοίκηση Μανδαλιανού; Ας μας το εξηγήσουν για να καταλάβουμε κι εμείς.

Αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς είναι πως η διοίκηση Μανδαλιανού με ήθος και με όραμα αναζητά απεγνωσμένα συμμαχίες προς άγραν ψήφων. Αν δεν είναι έτσι ας μας το εξηγήσουν οι κύριοι Μανδαλιανός και Φωτιάδης. Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση;

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ