Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜίλτος Τασούλης: Πρέπει να γίνει ο πολίτης ενεργός

Μίλτος Τασούλης: Πρέπει να γίνει ο πολίτης ενεργός

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδης Τασούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Κώστα Πορτοκάλη και στην εκπομπή «Για την Οικονομία» στον τηλεοπτικό σταθμό DION, κάλεσε τους πολίτες να σηκωθούν από τον καναπέ και να γίνουν ενεργοί.

Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Τασούλης:

«Στο δήμο μας παρά τη μεγάλη καταγραφή πληθυσμού, ο οποίος ξεπερνάει τους 150.000 κατοίκους, έχουν απογραφεί 105.000. Οι ψηφοφόροι, οι δημότες είναι λίγοι παραπάνω από 60.000. Στις τελευταίες εκλογές είχαν συμμετάσχει 35.000 και μάλιστα τη δεύτερη Κυριακή 24.000.

Τι θέλω να πω; Ο πολίτης καλά κάνει να έχει απαιτήσεις, να θέλει πράγματα από το δήμο, να κάνει τα παράπονα στο δήμαρχο, ο δήμαρχος πρέπει να είναι ο πρώτος υπηρέτης και ο πρώτος άνθρωπος του δήμου, αλλά πρέπει να είναι και ο πολίτης ενεργός και μέσα σ’ αυτήν την προσπάθεια σ’ αυτόν τον χρόνο εγώ θέλω να καλέσω τους πολίτες να γίνουν ενεργοί, να συμμετάσχουν στην επιλογή της αυριανής διοίκησης, του αυριανού δημάρχου, γιατί έτσι θα μπορούν να έχουν και καλύτερες επιλογές σε σχέση με το που θέλουν να πάει η πόλη που ζούνε.

Η κριτική από τον καναπέ πρέπει να σταματήσει. Αυτό έχει να κάνει με αυτό που σας έλεγα πριν. Έτσι θα κάνουνε και πιο ισχυρό τον δήμαρχο. Να μπορεί αύριο και ο δήμαρχος να απαιτήσει για την πόλη πράγματα απέναντι στην κεντρική εξουσία, να απαιτήσει χρηματοδοτήσεις, να κάνει διαφορετικά πράγματα από αυτά που θα έκανε έχοντας μια αδρανή κοινωνία στο δήμο του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ