Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗμερίδα για την παιδική κακοποίηση χωρίς κοινωνιολόγο!

Ημερίδα για την παιδική κακοποίηση χωρίς κοινωνιολόγο!

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Ο  ρόλος της οικογένειας και του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος  στον εντοπισμό, την διαχείριση και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης».

Στην ημερίδα θα μιλήσουν:

Έλενα Ράπτη: Βουλευτής ΝΔ

Σοφία Καραγιαννοπούλου Κόγιου : Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. Θεσσαλονίκης, Δρ. Παιδιατρικής Σχολής ΑΠΘ – Πρόεδρος Κοινωνικής Παιδιατρικής Βορείου Ελλάδος

Ευρυδίκη Παπαχρήστου: Ψυχολόγος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Βασιλική Γκουντσίδου: Πανεπιστημιακός-Φυσικός ΑΠΘ, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για το Cyberbullying

Λάζαρος Γρηγοριάδης:   Υπαστυνόμος Β’- Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Ημερίδα για την παιδική κακοποίηση χωρίς κοινωνιολόγο, χωρίς κοινωνικό λειτουργό, χωρίς παιδαγωγό. Ολόκληρη ημερίδα μπορεί να διοργανωθεί για να συζητηθεί ο τρόπος που η ημερίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου προσεγγίζει χωρίς κοινωνιολόγο την παιδική κακοποίηση.

Διοίκηση Μανδαλιανού και επιστήμη ένα και το αυτό. Συσκέψεις για παιδαγωγικό θέμα χωρίς την παρουσία παιδαγωγών αλλά με την παρουσία ιερέων, ημερίδα για την παιδική κακοποίηση χωρίς την παρουσία κοινωνιολόγου αλλά με την παρουσία αξιωματικού της αστυνομίας.

Βέβαια, τι να μας πούνε και οι κοινωνιολόγοι και οι παιδαγωγοί από τη ζωή τους;

Μιας που σε λίγες μέρες είναι η επέτειος του Πολυτεχνείου, η διοίκηση Μανδαλιανού μπορεί να διοργανώσει μια ημερίδα στην οποία, αντί για κάποιον ιστορικό, να μιλήσει κάποιος δημοτικός σύμβουλος διορισμένος από τη χούντα. Δεν θα δυσκολευτεί να βρει τέτοιον.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ