Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜε ιλουστρασιόν φυλλάδια για το περιβάλλον προσπαθούν να καλύψουν τη δυσοσμία

Με ιλουστρασιόν φυλλάδια για το περιβάλλον προσπαθούν να καλύψουν τη δυσοσμία

Η διοίκηση Μανδαλιανού κυκλοφόρησε νέο ιλουστρασιόν φυλλάδιο με τίτλο «Περιβαλλοντικές δράσεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου – Πρωτοπόρος στην υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων». Το προηγούμενο φυλλάδιο που είχε κυκλοφορήσει η διοίκηση Μανδαλιανού είχε τίτλο «Περιβαλλοντικές δράσεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου – Πρωτοπόρος στην προστασία του περιβάλλοντος». Το προηγούμενο φυλλάδιο για το περιβάλλον αναφερόταν στο αστικό πράσινο. Το νέο φυλλάδιο περιέχει δέκα αρμονικές εντολές με το αστικό περιβάλλον.

Κοκκινίζει από ντροπή το περιβάλλον με τα ιλουστρασιόν φυλλάδια που μοιράζει η διοίκηση του δήμου για το περιβάλλον και τα οποία απευθύνονται στους δημότες αλλά όχι στις βιομηχανίες που ρυπαίνουν.

Η διοίκηση του δήμου που άφησε τα ΕΛΠΕ επί τρία χρόνια να «αλωνίζουν» με τη δυσοσμία χωρίς να τα πιέσει καθόλου με κανέναν τρόπο, η διοίκηση του δήμου που αποδέχτηκε μέχρι και αιτιάσεις των ΕΛΠΕ πως για τη δυσοσμία ευθύνονται «πατάτες» των εργαζομένων στη βιομηχανία, αυτή η διοίκηση εκτύπωσε νέο ιλουστρασιόν έντυπο και μετά την αυτοανακύρυξή της σε πρωτοπόρο της προστασίας του περιβάλλοντος, τώρα διαφημίζει και τις περιβαλλοντικές της δράσεις, οι οποίες είναι συμβουλές προς τους πολίτες!

Η διοίκηση Μανδαλιανού που δεν είπε κουβέντα για να προειδοποιήσει τους κατοίκους για τις πολύ αυξημένες τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων PM10 επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες στο τέλος του Μαρτίου, η διοίκηση που επί τρία χρόνια κάνει πως δεν γνωρίζει τα αιωρούμενα σωματίδια PM10, η διοίκηση που επί πέντε μήνες δεν γνώριζε και δεν απαντούσε σε συνεχόμενες ερωτήσεις της αντιπολίτευσης γιατί ο σταθμός μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Κορδελιού δεν δίνει τιμές στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την αρχή του Απρίλη έως το τέλος του Αυγούστου, αυτή η διοίκηση εκτύπωσε νέο ιλουστρασιόν φυλλάδιο για την πρωτοπορία της στην υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων.

Τέσσερις νέες ολόκληρες ιλουστρασιόν σελίδες χωρίς καμία αναφορά στα ΕΛΠΕ, ούτε καν γενικώς στη βιομηχανία, όπως ακριβώς έγινε και στις προηγούμενες τέσσερις ιλουστρασιόν σελίδες. Τέσσερις ολόκληρες σελίδες με οδηγίες προς τους κατοίκους του δήμου για το τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να προστατέψουν το περιβάλλον. Αυτά που δεν λέει η διοίκηση του δήμου στα ΕΛΠΕ τα λέει στους πολίτες.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εξέδωσε ένα νέο ιλουστρασιόν τετρασέλιδο φυλλάδιο για να καλύψει την ανυπαρξία και την απραξία της στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος. Η διοίκηση του δήμου θα μπορούσε να εκδώσει και αυτό το φυλλάδιο με χορηγό τα ΕΛΠΕ. Σίγουρα θα συμφωνούσαν κι εκείνα με τέτοιο φυλλάδιο. Ντράπηκε το περιβάλλον και με το νέο έντυπο για το περιβάλλον που κυκλοφόρησε η διοίκηση Μανδαλιανού. Η διοίκηση Μανδαλιανού με ιλουστρασιόν φυλλάδια προσπαθεί να καλύψει τη δυσοσμία.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

Ντράπηκε το περιβάλλον στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Απίστευτη απάντηση της κυρίας Αθανασιάδου όσον αφορά το φυλλάδιο για το περιβάλλον
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ