Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤέλος στις φήμες για συνεργασία με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό έδωσε ο Βασίλης...

Τέλος στις φήμες για συνεργασία με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό έδωσε ο Βασίλης Ανδρεάδης

Με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Βασίλης Ανδρεάδης στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr έδωσε τέλος στις διάφορες φήμες πως υπάρχει περίπτωση να προσχωρήσει στη διοικούσα παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Στη συνέντευξή του ο Βασίλης Ανδρεάδης κατηγόρησε τη διοίκηση του δήμου ότι μετά από 3 χρόνια φαίνεται πως έχει αναλωθεί στη διεκπεραίωση μικροπολιτικών συμφερόντων και αντιπαραθέσεων καθώς και στην άσκηση μιας αμιγώς διαχειριστικής πολιτικής και ότι προφανώς προεκλογικά δεν υπήρχε στην πραγματικότητα ούτε όραμα ούτε πρόγραμμα και αυτό καταγράφηκε στην τριετία που πέρασε.

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών εκτοξεύει κι άλλες κατηγορίες σε βάρος της διοίκησης Μανδαλιανού, ενώ απομένει λιγότερο από ένας χρόνος για τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών.

Η σκληρή κριτική που ασκεί ο Βασίλης Ανδρεάδης στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν αφήνει περιθώρια συνεργασίας του ίδιου και της παράταξής του με τη διοικούσα παράταξη. Ο κύριος Ανδρεάδης άλλωστε είναι από τους ανθρώπους που «ζυγίζει» πάρα πολύ τα λόγια και τις πράξεις του και αποκλείεται να κάνει κάτι το οποίο θα αμαυρώσει την εικόνα του.

Η φημολογία λοιπόν των τελευταίων ημερών στο δήμο μας περί συνεργασίας Ανδρεάδη – Μανδαλιανού θεωρείται λήξασα.

Γ. Χαρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ