Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕμπαιγμός του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου από το δήμαρχο

Εμπαιγμός του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου από το δήμαρχο

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Νοεμβρίου 2022, προσκάλεσε τους Δημοτικούς Συμβούλους στην προεκλογική συγκέντρωση που θα κάνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Ο κύριος δήμαρχος μάλιστα προσπάθησε να παρουσιάσει τη συγκεκριμένη συγκέντρωση ως απολογισμό του έργου του και όχι ως προεκλογική φιέστα. Ο κύριος δήμαρχος διένειμε στους Δημοτικούς Συμβούλους πρόσκληση η οποία έγραφε:

«Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός σας προσκαλεί στην παρουσίασε του απολογισμού του Δημοτικού έργου της περιόδου 2019-2022 την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, στις 11:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου».

Μόλις λίγες όμως μέρες πριν, ο δήμαρχος και τα στελέχη της παράταξής τους ανάρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook πρόσκληση η οποία έγραφε:

«Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και η δημοτική παράταξη Νέα Πνοή σας προσκαλούν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 11:30π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου στην ανοιχτή εκδήλωση: Κοιτάμε μπροστά Αλλάζουμε την πόλη, Το έργο του σήμερα – Το όραμα της επόμενης ημέρας».

Ποια από τις δύο προσκλήσεις ισχύει για την ίδια συγκέντρωση; Αυτή που καλεί σε απολογισμό ή αυτή που καλεί σε προεκλογική συγκέντρωση για το μέλλον του δήμου;

Προφανώς ισχύει η πρόσκληση σε προεκλογική συγκέντρωση γιατί περί αυτού πρόκειται. Απλά ο δήμαρχος, υπό την πίεση των δημοσιευμάτων, αναγκάστηκε να προσπαθήσει να παρουσιάσει την προεκλογική φιέστα που έστησε ως απολογισμό του έργου του. Ο δήμαρχος, που δεν έκανε απολογισμό έργου στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως όφειλε, προσπαθεί να παρουσιάσει τη φιέστα του ως απολογισμό έργου.

Ο δήμαρχος και η διοίκησή του υποτιμούν με τα καμώματά τους τη νοημοσύνη των δημοτών και των δημοτικών συμβούλων, καλώντας τους σε απολογισμό ενώ κατ’ αρχάς τους είχαν καλέσει σε προεκλογική συγκέντρωση. Τα όσα κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού είναι ένας ξεκάθαρος εμπαιγμός δημοτών και Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά δυστυχώς βρίσκει μερικούς πρόθυμους να «βάλουν πλάτη» σ’ αυτόν τον εμπαιγμό.

Κοντός, όμως, ψαλμός αλληλούια, αφού αυτή η συμπεριφορά θα κριθεί πολύ σύντομα στις δημοτικές εκλογές.

Κιμ. Ο.

Προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης Μανδαλιανού στις 6 Νοεμβρίου!
Στην προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Πνοής θα παραστεί αντιπροσωπεία των ΕΛΠΕ;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ