Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροεκλογική συγκέντρωση της παράταξης Μανδαλιανού στις 6 Νοεμβρίου!

Προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης Μανδαλιανού στις 6 Νοεμβρίου!

Κι όμως δεν είναι Πρωταπριλιά. Είναι 31 Οκτωβρίου 2022, αλλά η διοίκηση Μανδαλιανού σε κάνει να αισθάνεσαι πως κάθε μέρα είναι Πρωταπριλιά.

Η διοίκηση Μανδαλιανού «πουλάει τρέλα»! Πιο τρέλα δεν γίνεται. Η διοίκηση Μανδαλιανού την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα κάνει προεκλογική συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου.

«Ανοιχτή εκδήλωση» χαρακτηρίζει η ίδια η «Νέα Πνοή» την προεκλογική της συγκέντρωση και το σύνθημά της είναι «Κοιτάμε μπροστά, αλλάζουμε την πόλη. Το έργο του σήμερα – Το όραμα της επόμενης ημέρας».

Η διοικούσα παράταξη, που δεν έχει κάνει απολογισμό του έργου της στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, ως όφειλε, θα κάνει προεκλογική συγκέντρωση κοιτώντας μπροστά. Ε βέβαια «κοιτώντας μπροστά» γιατί εάν κοιτάξουν πίσω στην τριετία που διοικούν, δεν θα βρουν τίποτα.

Είναι σίγουρο πως η αναφορά στο έργο του σήμερα θα κρατήσει λίγα λεπτά. Αυτό που θα κρατήσει πολύ στην προεκλογική συγκέντρωση της «Νέας Πνοής» θα είναι το όραμα της επόμενης μέρας, το οποίο θα είναι πλούσιο από πράσινες διαδρομές και πράσινα άλογα.

Η διοίκηση Μανδαλιανού αντί να κοιτάξει να κάνει κανένα έργο έστω και την τελευταία χρονιά της θητείας της, «τρέχει» να προλάβει να κάνει την πρώτη προεκλογική της συγκέντρωση πριν από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Αυτή είναι η μοναδική έγνοια της διοίκησης Μανδαλιανού.

Να πεις «ντροπή»; Δεν θα εκφράζει την πραγματικότητα που ζει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Κανονικά η διοίκηση Μανδαλιανού αυτήν τη συγκέντρωση δεν θα έπρεπε να την κάνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου. Στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Πολεοδομίας Ευόσμου θα έπρεπε να την κάνει, στο μνημείο ντροπής της. Μάλιστα θα μπορούσε να έχει ζωντανή μουσική επένδυση τις μελωδίες της Φιλαρμονικής του δήμου.

Κώστας Καρακώστας

Για περάστε παρακαλώ, πλούσια δώρα!
Στην προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Πνοής θα παραστεί αντιπροσωπεία των ΕΛΠΕ;
Αλήθειες με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ