Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπόλυτη επιτυχία της παρουσίασης της παράταξης του Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Απόλυτη επιτυχία της παρουσίασης της παράταξης του Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου πραγματοποίησε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης την παρουσίαση της παράταξής του, σήμερα Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, παρουσία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννη Καμαρινού. Στην αίθουσα και στον εξώστη του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Με βάση το γεγονός ότι το Πολιτιστικό Κέντρο έχει περίπου 350 θέσεις καθήμενων, στο χώρο υπήρχαν περίπου 450 άτομα.

Η εκδήλωση ήταν πολύ καλά οργανωμένη και κυρίως λιτή. Διήρκεσε λιγότερο από 40 λεπτά και δεν κούρασε τους παραβρισκόμενους. Ξεκίνησε με προβολή διαφανειών για την ιστορία του δήμου και συνεχίστηκε με την παρουσίαση στην οθόνη του Πολιτιστικού 49 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Κατόπιν προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα έξι επιφανών στελεχών της παράταξης που θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και έκλεισε με μία μεστή ομιλία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη που διήρκησε 17 λεπτά και είχε αναφορές σε όλα τα βασικά προβλήματα του δήμου.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Γιώργος Χατζηβρέττας, Δημοτικός Σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αντώνης Κοντσίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, ο Στέργιος Στεργιάδης, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, ο Κλεόβουλος Θεοτόκης, Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Λίτσης, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, ο Στάθης Λαφαζανίδης, πρώην δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, ο Στάθης Καϊτετζίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχος πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, ο Θεόδωρος Μητράκας, πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, ο Διονύσης Ψωμιάδης, πρώην πρόεδρος Ε.Π.Σ.Μ., η Χρύσα Αβραμίδου, Α΄ Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Παύλου Μελά.

Η εκδήλωση της παράταξης του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, η οποία ήταν η πρώτη μεγάλη εκδήλωση παράταξης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου εν όψει τον επερχόμενων δημοτικών εκλογών, έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη και σίγουρα δημιούργησε μεγάλη δυσκολία στους αντιπάλους του, οι οποίοι θα πρέπει στις παρουσιάσεις των παρατάξεών τους να μην υστερούν σε παρουσία κόσμου, σε υποψηφίους και σε παλμό από τη συγκέντρωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, πράγμα που δεν θα είναι εύκολο.

Το γεγονός είναι πως η απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη θα δώσει «φτερά» στον ίδιο και στα μέλη της παράταξής του. Στη σημερινή εκδήλωση παρουσιάστηκαν 55 συνολικά υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, το 1/3 του ψηφοδελτίου, και πολύ σύντομα το Γενάρη, όπως ειπώθηκε από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν άλλοι 55 υποψήφιοι.

Όλη η εκδήλωση είχε παράλληλη παρουσίαση και στη Νοηματική Γλώσσα.

«Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι ένα χάλι»
«Το πρόβλημα της δυσοσμίας δεν λύνεται γιατί υπάρχει σχέση αγάπης δήμου και ΕΛΠΕ»
Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Εάν σωθούνε τα παιδιά, υπάρχει ελπίδα
Μαξούρας, Αϊβαζίδης και Τριανταφυλλίδου υποψήφιοι με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη
Ανέστης Κεχαγιάς και Γιάννης Γούσιος υποψήφιοι με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη
Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης διαβάζει «Αγκίδα»…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ