Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔήμαρχος και αντιδήμαρχος εμπαίζουν τους πάντες για το ΚΕΠ

Δήμαρχος και αντιδήμαρχος εμπαίζουν τους πάντες για το ΚΕΠ

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης είπε πως είναι μέσα στο κτήριο της Πολεοδομίας Ευόσμου ο εργολάβος και δουλεύει για τη διαμόρφωση του χώρου που θα στεγαστεί το ΚΕΠ. Ο κύριος Σωτηράκης τόνισε πως ο εργολάβος δουλεύει με κλειστές πόρτες για να μην τον ματιάσουνε. Το ευφυολόγημα του κυρίου Σωτηράκη ήταν απάντηση σε σχόλιο δημοτικού συμβούλου πως αφού γίνονται εργασίες μέσα στο χώρο γιατί οι πόρτες είναι κλειστές.

Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, στην ίδια συνεδρίαση, τόνισε ότι «για το ΚΕΠ απαντήθηκε».

Πέρασε ένας μήνας από τότε και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, που θα στεγαστεί στην Πολεοδομία Ευόσμου, δεν λειτούργησε ακόμη. Διαμόρφωση χώρου κάνουν ή χτίζουν καινούργια οικοδομή.

Μετά από έναν χρόνο εμπαιγμού για το ΚΕΠ, η διοίκηση Μανδαλιανού συνεχίζει ακάθεκτη στο ίδιο μοτίβο. Δήμαρχος και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εμπαίζουν απροκάλυπτα δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους για το ΚΕΠ.

Ίσως γι’ αυτό διάφοροι, μετρημένοι στα δάχτυλα, αποφασίζουν να συμπορευτούν με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Για να πάρουν μέρος στον εμπαιγμό των κατοίκων του δήμου. Ίσως βέβαια αποφασίζουν να συμπορευτούν με τη διοίκηση Μανδαλιανού για να βάλουν ένα χεράκι στη διαμόρφωση του ΚΕΠ και ν’ ανοίξει επιτέλους μετά από έναν ολόκληρο χρόνο κλειστό.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ