Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο δήμαρχος ή ο αντιδήμαρχος Παιδείας σπέρνει την παραπληροφόρηση;»

«Ο δήμαρχος ή ο αντιδήμαρχος Παιδείας σπέρνει την παραπληροφόρηση;»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε η Φανή Μπαλάτογλου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, τα όσα έγραψε ο αντιδήμαρχος Παιδείας περί διασποράς παραπληροφόρησης για απένταξη του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου από το ΕΣΠΑ:

«Ο δήμαρχος, στο δημοτικό συμβούλιο, δεν είπε ποτέ ότι δεν υπάρχει περίπτωση απένταξης του 24ου από το ΕΣΠΑ, όπως σχολίασε εκ των υστέρων ο αντιδήμαρχος Παιδείας. Αντιθέτως, ο δήμαρχος είπε:

“Η απένταξη από το ΕΣΠΑ θα βαραίνει εμάς.

… αν αυτό είναι σαν έμμεση προειδοποίηση ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, είμαστε έτοιμοι να δούμε και τις συνέπειες…”

Ποιον τελικά να πιστέψουμε; Ποιος από τους δύο δίνει τη σωστή πληροφόρηση και ποιος σπέρνει παραπληροφόρηση;»

Ψύλλους στ’ άχυρα ψάχνει η κυρία Μπαλάτογλου. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο στέλεχος της διοίκησης Μανδαλιανού προσπαθεί να φορτώσει δικά τους λόγια και δικές τους ευθύνες σε άλλων τις πλάτες. Άλλωστε ο ίδιος ο κύριος Σταυρίδης πριν λίγες ημέρες κατηγόρησε τις προηγούμενες διοικήσεις πως επί δέκα χρόνια δεν προμηθεύτηκαν υλικά μηχανογράφησης για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και όταν ο Θανάσης Γαρούφας παρουσίασε τα έγγραφα των προμηθειών που είχαν γίνει, ο κύριος Σταυρίδης φόρτωσε την παραπληροφόρηση, που ο ίδιος, έκανε στη ράχη των υπαλλήλων του δήμου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ