Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Μην σπέρνετε παραπληροφόρηση για απένταξη του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου από το...

«Μην σπέρνετε παραπληροφόρηση για απένταξη του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου από το ΕΣΠΑ»

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου σχολίασε στο facebook το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Να πληρώσει ο δήμαρχος από την τσέπη του πιθανή απένταξη του 24ου από το ΕΣΠΑ».

Το σχόλιο του αντιδημάρχου είναι το παρακάτω:

«Δεν υπάρχει περίπτωση απένταξης του 24ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου από το ΕΣΠΑ. Θα εφαρμόσουμε ότι προβλέπει η Νομοθεσία. Μην σπέρνετε παραπληροφόρηση».

Πραγματικά η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι κανονική παραπληροφόρηση. Ο κύριος Σταυρίδης κατηγορεί όποιον αναφέρεται σε απένταξη από το ΕΣΠΑ, ξεχνώντας όσα είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 5ης Οκτωβρίου 2022 απαντώντας στον Λεωνίδα Ναθαναηλίδη.

Καλά είναι λοιπόν ο κύριος Σταυρίδης αντί να κουνάει το δάχτυλο σε όλους τους υπόλοιπους, να το κουνήσει στον κύριο δήμαρχο και να τον συμβουλεύσει όταν απαντήσει ξανά σε σχόλιο για απένταξη από το ΕΣΠΑ να μην πει ότι η διοίκησή του είναι έτοιμη να δει τις συνέπειες και να δει τι θα κάνει το Ελληνικό Κράτος. Να πει στο δήμαρχο να δηλώσει ξεκάθαρα πως θα κάνει ότι προβλέπει η Νομοθεσία. Δεν θα μας κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού και ο κύριος Σταυρίδης να ξεχάσουμε τα Ελληνικά μας.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ