Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπίστευτη τοποθέτηση του δημάρχου για τη μείωση της προσωπικότητάς του από τον...

Απίστευτη τοποθέτηση του δημάρχου για τη μείωση της προσωπικότητάς του από τον Μητροπολίτη

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο δήμαρχος είπε τα παρακάτω απίστευτα για τη μείωσή του από τον Μητροπολίτη στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού:

«Η κυρία Πασχαλίδου μίλησε για το επεισόδιο με τον Βαρνάβα. Με μείωσε σαν προσωπικότητα. Ναι με μείωσε σαν προσωπικότητα. Έκανα πάρα πολύ υπομονή γι’ αυτά που άκουσα. Αλλά κάποια στιγμή, είχα ζητήσει πιο πριν απ’ τον δεσπότη να μεσολαβήσει για τη μεταστέγαση αυτών των παιδιών στο υπουργείο και συμφώνησε και το έκανε σας πληροφορώ παρ’ όλο που έγινε ένας καβγάς μεταξύ μας, με τον κύριο Σταυρίδη, μ’ εμένα και το δεσπότη που δυστυχώς μας παρακολούθησε όλη η γειτονιά.

Ο δεσπότης πήρε τηλέφωνα και με πήρε τρεις φορές και μιλήσαμε με την κυρία Μπούτσιου. Αυτό που ήταν να κάνει το έκανε. Δεν λέω τα εύσημα για τον Δεσπότη. Δεν είναι σωστό να μου πετάξει ένα άλλο θέμα, το θέμα του ΘΕΠΑΝ, να μου το πετάξει με μπηχτές, βρήκε αφορμή σ’ ένα καυτό άλλο θέμα να ρίξει λάδι στη φωτιά σε μια άλλη καυτή πατάτα.

Λοιπόν, από εκεί και πέρα, ναι δέχθηκα τη μείωση της προσωπικότητάς μου, αν θέλετε, δέχθηκα τα αρνητικά σχόλια του Μητροπολίτη γιατί αυτοσκοπός μου ήτανε να βοηθήσει στο θέμα του ΕΕΕΕΚ. Και το έκανα, με τον Μητροπολίτη μπροστά στον άλλο κόσμο δεν ήθελα να δημιουργήσω σκηνή ή να είμαι τόσο φτηνός που ο κύριος Κοντσίδης είπε “εσείς βάλατε φιτίλια για εμάς ότι η αντιπολίτευση δεν είναι θετική μαζί μας, θετική με το ΕΕΕΕΚ”. Εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα. Είπα όμως ότι πολλά πράγματα κολλάνε στο θέμα της συστέγασης των άλλων δύο σχολείων όπου κάποια στιγμή, κάποιοι από την αντιπολίτευση ευνοούν τις διαμαρτυρίες αυτών των ανθρώπων. Δεν είπα τέτοιο πράγμα. Δεν κατηγόρησα κανέναν προσωπικά. Ο κύριος Κοντσίδης μου μίλησε πάρα πολύ απαξιωτικά και αυτό με ενόχλησε πιο πολύ από αυτό που είπε ο δεσπότης.

Τον δεσπότη, όταν ήταν να του απαντήσω στο Επισκοπείο, σηκώθηκα να φύγω με μια προσβλητική ατάκα που γύρισε και είπε, ότι οι δήμαρχοι πιστεύουμε στα μαρούλια, όταν γύρισε και μίλησε για το θέμα του ΘΕΠΑΝ. Λέω, λυπάμαι πάρα πολύ, εγώ τέτοια προσβολή δεν την ανέχομαι και σηκώθηκα να φύγω και με κράτησε ο παπά Γιώργης ο Μίλκας, με κάθισε κάτω και μετά συνέχισε η συζήτηση. Και του τα είπα του δεσπότη. Αλλά δεν θα γίνουμε ρεντίκολο, Εκκλησία δήμος, όλοι οι άρχοντες, αν θέλετε, ο δήμαρχος και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είτε της συμπολίτευσης είτε της αντιπολίτευσης να γίνουμε ρεντίκολο στη γειτονιά. Λοιπόν, γίναμε ρεντίκολο στη γειτονιά αλλά δεν θέλω αυτό να οφείλετε σ’ εμένα. Και κατάπια κάποιες ατάκες του δεσπότη όπου όταν βρεθούμε κατ’ ιδίαν θα του τα πω. Του είπα “αυτά που λέτε δεν στέκουνε, αυτά που λέτε είναι αναληθή”, αφήστε, δεν είναι επί του παρόντος, έχει να κάνει ότι στο θέμα του ΕΕΕΕΚ μετατόπισε λίγο την τελευταία στιγμή από μια ατυχή έκφραση του κυρίου Σταυρίδη, μετατόπισε το θέμα στο ΘΕΠΑΝ».

Απίστευτη τοποθέτηση του δημάρχου για τη συστέγαση του 19ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου
Η συστέγαση δύο σχολείων στη βάση του «εγώ» του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού
Ακόμη δεν παραιτήθηκε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ