Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτα τρία έσπασε η παράταξη Καμαρινού, στα δύο η παράταξη Σούλα

Στα τρία έσπασε η παράταξη Καμαρινού, στα δύο η παράταξη Σούλα

Η παράταξη που δημιούργησε ο Γιάννης Καμαρινός έσπασε τελικά σε τρία κομμάτια και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα εμφανιστεί τριχοτομημένη.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης εξαρχής δεν αποδέχτηκε τις εσωτερικές διαδικασίες που έγιναν στην παράταξη Καμαρινού και ακολούθησε το δικό του δρόμο ως υποψήφιος δήμαρχος.

Έτσι, εκτός από το Βασίλη Ανδρεάδη, ο οποίος ήταν ο μοναδικός από την παράταξη Καμαρινού που δήλωσε πως θα ήθελε να διαδεχθεί τον Γιάννη Καμαρινό ως υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης, και ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης κινήθηκε ως υποψήφιος δήμαρχος έξω όμως από την παράταξη με την οποία ήταν εκλεγμένος.

Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αντίνου συντάχθηκε με την Μαρία Μανούκα. Πριν δύο ημέρες, το ίδιο έκανε με δήλωσή της και η Μαρία Πασχαλίδου.

Εκτός όμως από την παράταξη Καμαρινού που βρέθηκε χωρισμένη στα τρία και η παράταξη του Πέτρου Σούλα, τέως δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, χωρίστηκε στα δύο.

Ο Πέτρος Σούλας στηρίζει την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα, χωρίς μέχρι τώρα να έχει κάνει επίσημη δήλωση, όπως επίσης στηρίζουν την υποψηφιότητά της ο Σωτήρης Μαγόπουλος, ο οποίος έχει προχωρήσει σε επίσημη δήλωση και ο Μίλτος Στόικος, που επίσης έχει κάνει επίσημη δήλωση.

Οι κύριοι Μαξούρας και Αϊβαζίδης, πρώην αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Σούλα που παίρνουν πολλές ψήφους στις εκλογές, χωρίς να έχουν κάνει επίσημη δήλωση, εμφανίζονται συνεχώς στο πλευρό του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Η παράταξη του Πέτρου Σούλα, η οποία διοίκησε το δήμο από το 2015 έως το 2019 και χωρίστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας της σε δυο κομμάτια, τώρα εμφανίζεται διασπασμένη σε τρία κομμάτια.

Υπάρχει επίσης η υποψηφιότητα του Μιλτιάδη Τασούλη, ο οποίος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Πέτρο Σούλα. Ο κύριος Τασούλης μπορεί να μην πάρει μαζί του κάποιους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων Καμαρινού και Σούλα, αλλά σίγουρα θα πάρει κάποιους υποψηφίους με αυτές τις δύο παρατάξεις στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Τέσσερις λοιπόν παρατάξεις προέκυψαν από διασπάσεις δύο παρατάξεων και η μάχη των δημοτικών εκλογών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου προδιαγράφεται πολύ δύσκολη.

Σ.

Από την παράταξη Καμαρινού μόνο Αντίνου και Πασχαλίδου εξέφρασαν στήριξη σε υποψήφιο δήμαρχο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ