Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπό την παράταξη Καμαρινού μόνο Αντίνου και Πασχαλίδου εξέφρασαν στήριξη σε υποψήφιο...

Από την παράταξη Καμαρινού μόνο Αντίνου και Πασχαλίδου εξέφρασαν στήριξη σε υποψήφιο δήμαρχο

Από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Καμαρινού μόνο οι Χρήστος Αντίνου και Μαρία Πασχαλίδου, μέχρι τώρα,  εξέφρασαν τη στήριξή τους σε κάποιο υποψήφιο δήμαρχο.

Όμως και οι δύο αυτοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν εξέφρασαν τη στήριξή τους σε κάποιον από τους υποψηφίους δημάρχους Βασίλη Ανδρεάδη και Λευτέρη Αλεξανδρίδη, οι οποίοι προέρχονται από την παράταξή τους.

Ο κύριος Αντίνου και η κυρία Πασχαλίδου εξέφρασαν τη στήριξή τους στη Μαρία Μανούκα η οποία δεν προέρχεται από την παράταξή τους, αλλά από την παράταξη του τέως δημάρχου, Πέτρου Σούλα.

Συνολικά οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Καμαρινού είναι δεκατέσσερις. Ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Καμαρινός, οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Βασίλης Ανδρεάδης και Λευτέρης Αλεξανδρίδης και έντεκα ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι εκ των οποίων Χρήστος Αντίνου και Μαρία Πασχαλίδου πήραν ήδη θέση.

Ο Γιάννης Καμαρινός στέκεται στο πλευρό του Βασίλη Ανδρεάδη και αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση των υπολοίπων εννιά δημοτικών συμβούλων για το ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα στηρίξουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, γιατί είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως οι μόνοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Καμαρινού που πήραν επίσημα θέση στηρίζουν υποψήφιο που δεν προέρχεται από την παράταξή τους.

Περ.

Στα τρία έσπασε η παράταξη Καμαρινού, στα δύο η παράταξη Σούλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ