Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού κατήγγειλε τον εαυτό του!

0
77
*
TEST

Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει βαλθεί να μας συγχίσει και όλες οι προσπάθειές της συγκλίνουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν έφτανε η κυρία Αθανασιάδου που κατήγγειλε στελέχη της δικής της διοίκησης για τα χάλια του Πρασίνου στο δήμο, ήρθε επιπλέον ο κύριος Πέτρος Μεσθανέας, πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, να καταγγείλει τον ίδιο του τον εαυτό.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Πασχαλίδου είπε πως την ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιά πήγε σε τρεις αγιασμούς, μεταξύ αυτών και στον αγιασμό του 4ου νηπιαγωγείου Κορδελιού όπου συνάντησε τον κύριο Μεσθανέα με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αθηνά Παμπουκίδου. Εκεί ο κύριος Μεσθανέας, ανάμεσα στις ευχές για καλή σχολική χρονιά, είπε πως τα δέκα τελευταία χρόνια δεν είχε γίνει τίποτα απολύτως στο δήμο μας για τα σχολεία και ότι όλα τα έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού.

Η κυρία Πασχαλίδου τόνισε πως η ίδια επισκέπτεται τα σχολεία όλου του δήμου και πως η εικόνα που έχει η ίδια δεν είναι αυτή που περιέγραψε ο κύριος Μεσθανέας και τον κάλεσε, εφόσον θέλει να προσβάλει τις διοικήσεις των κυρίων Σούλα και Λαφαζανίδη, να πει τι έχει κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού για τα σχολεία.

Η απάντηση του κυρίου Μεσθανέα ήταν πως δεν αναιρεί αυτό που είπε, ότι δηλαδή έγιναν παρεμβάσεις σε σχολεία που είχαν να γίνουν δεκαετίες. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού συνέχισε λέγοντας πως η επισήμανση που έκανε για έργα τα οποία δεν έγιναν στα σχολεία επί δεκαετίες, δεν σημαίνει πως δεν σέβεται και δεν εκτιμά τις διοικήσεις των κυρίων Λαφαζανίδη και Σούλα, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να το πει στον αγιασμό! Επισήμανε επίσης πως κάποια από τα έργα που έγιναν στα σχολεία από τη διοίκηση Μανδαλιανού ήταν μελέτες που δρομολόγησε η διοίκηση Σούλα, η οποία «είχε ευτυχώς και κάποια ικανότητα στελέχη που αφήσαν κάποιες μελέτες και γίναν αυτές οι παρεμβάσεις που γίναν σε κάποια από τα σχολεία». Προφανώς όμως ούτε αυτό μπορούσε ο κύριος Μεσθανέας να το πει στον αγιασμό. Προφανώς το μόνο που μπορούσε να κάνει στον αγιασμό ήταν να κατηγορήσει τις προηγούμενες διοικήσεις.

Ο κύριος Μεσθανέας λοιπόν αναδιπλώθηκε και αναγνώρισε στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτό που δεν είπε δημοσίως, πως δηλαδή κάτι έκαναν για τα σχολεία και οι διοικήσεις Σούλα και Λαφαζανίδη. Όμως η αναδίπλωση του κυρίου Μεσθανέα ήταν το λιγότερο τραγικό σ’ αυτήν την ιστορία. Ποιο ήταν το πιο τραγικό; Ποιες διοικήσεις κατηγόρησε ο κύριος Μεσθανέας; Τις διοικήσεις Σούλα και Λαφαζανίδη. Στη διοίκηση όμως Λαφαζανίδη από το 2010 έως το 2014 ήταν και ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος. Ποιον κατήγγειλε λοιπόν ο κύριος Μεσθανέας; Τον εαυτό του που ως δημοτικός σύμβουλος του Στάθη Λαφαζανίδη δεν έκανε τίποτα ή έκανε λίγα πράγματα για τα σχολεία και ήρθε να τα κάνει ως πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού με την παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Αυτά που συμβαίνουν στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα ήταν για γέλια εάν δεν αφορούσαν τη ζωή των κατοίκων του δήμου. Επειδή όμως την αφορούν δεν είναι για γέλια, αλλά είναι για κλάματα. Στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού, εξαιτίας της παντελούς απουσίας έργου, άρχισαν να κατηγορούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτή η φαρσοκωμωδία πρέπει να λάβει τέλος, με τη διοίκηση της περιορισμένης ευθύνης του Κλεάνθη Μανδαλιανού να τίθεται στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο δήμος δεν χρειάζεται διοίκηση που στελέχη της καταγγέλλουν προηγούμενη διοίκηση της οποίας υπήρξαν στελέχη.

Κιμ. Ο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ