Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕμποδίζουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε Κορδελιό και Εύοσμο που επιχειρούν...

Εμποδίζουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε Κορδελιό και Εύοσμο που επιχειρούν τα ΕΛΠΕ

Πολίτες, οικολογικές οργανώσεις και παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εμποδίζουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής που προσφέρουν απλόχερα τα ΕΛΠΕ στους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Τα ΕΛΠΕ προσφέρουν χορηγίες για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, την οποία υποβαθμίζουν με τη δυσοσμία, αλλά διάφοροι άτιμοι δεν τις δέχονται κραυγάζοντας «όλα ή τίποτα» ζητώντας την εξάλειψη της δυσοσμίας.

Άνθρωποι που εχθρεύονται τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου δεν αφήνουν τον καλό δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να πάρει τις χορηγίες που τόσο απλόχερα του δίνουν τα ΕΛΠΕ.

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει μία υποθετική κλίμακα ποιότητας ζωής και η δυσοσμία των ΕΛΠΕ ρίχνει το δείκτη από το 0 στο -100. Εάν ο δείκτης αυτός μπορεί να ανέβει στο -99 με τις χορηγίες και πάλι των ΕΛΠΕ, γιατί να μην ανέβει; Γιατί αντιδρούν οι παλιάνθρωποι στη γεναιοδωρία των ΕΛΠΕ;

Ευτυχώς δήμαρχός μας είναι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός και θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να πάρει τις χορηγίες προκειμένου η ποιότητα ζωής μας να φτάσει στο -99. Δόξα τω Θεώ που ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θέλει καλή γειτονία με τα ΕΛΠΕ και είναι έτοιμος να τη δημιουργήσει μονομερώς.

Ψηφίζουμε ξανά Κλεάνθη Μανδαλιανό για τα αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής μας με τις χορηγίες των ΕΛΠΕ. Δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι να θέλουν να μας δώσουν και χορηγίες, εκτός από τη δυσοσμία, κι εμείς να αρνούμαστε. Με μπροστάρη τον άρχοντά μας Κλεάνθη Μανδαλιανό δεχόμαστε με ευχαρίστηση και τις χορηγίες και τη δυσοσμία και περιμένουμε τη Δευτέρα Παρουσία που ο δήμαρχος θα λύσει το πρόβλημα της δυσοσμίας.

Μανδαλιανό ψηφίζουμε, ψήφο δεν χαρίζουμε!

Κώστας Καρακώστας

Ψηφίζουμε ξανά Κλεάνθη Μανδαλιανό για να ζήσουμε για πάντα με τη δυσοσμία των ΕΛΠΕ
Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός προσπαθεί να υποβαθμίσει το πρόβλημα της δυσοσμίας
Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός εμπαίζει τον κόσμο με τις μετρήσεις για τη δυσοσμία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ