Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού δεν ήξερε τι εισήγε για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν ήξερε τι εισήγε για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, εισήχθη από τη διοίκηση το εξής θέμα για συζήτηση και ψήφιση:

«Συγκρότηση εθνικής ομάδας εργασίας για τη συμμετοχή Δήμων της Ελλάδας στη στρατηγική σύμπραξη «EUROPE GOES LOCAL- SUPPORTING YOUTH WORK AT THE MUNICIPAL LEVEL» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ για τον τομέα της νεολαίας και το EUROPEAN SOLIDARITY CORPS».

Ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης ζήτησε από τον εισηγητή του θέματος, ο οποίος ήταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης, να κάνει μια ενημέρωση.

Στην ερώτηση του κυρίου Ναθαναηλίδη προς τη διοίκηση για το τι ομάδα θα κατεβάσουν, η απάντηση ήταν «ομάδα μπάσκετ»! Η διοίκηση, δηλαδή, έκανε χιούμορ.

Ο κύριος Ναθαναηλίδης επέμεινε να πει η διοίκηση σε τι αφορά το θέμα και τι έχει σκοπό να κάνει. Ο κύριος Σταυρίδης κάλεσε τον κύριο Ναθαναηλίδη να πει τι λέει εκείνος.

«Πέστε μου τι θα κάνετε εσείς και αφήστε τι λέω εγώ», ήταν η απάντηση του κυρίου Ναθαναηλίδη.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για να πει ότι είναι τιμή για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου που συνεχώς τρέχει κάποιο πρόγραμμα ERASMUS+ στο δήμο. Ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης δεν διαφώνησε με τον πρόεδρο, αλλά του ζήτησε να του πει με δυο λόγια τι ακριβώς θα κάνει αυτό το πρόγραμμα.

«Δεν το διάβασα εγώ προσωπικά», ήταν η απάντηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Ας μας την πει ο αντιδήμαρχος», επανέλαβε ο κύριος Ναθαναηλίδης.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας στο σημείο αυτό ξεκίνησε να διαβάσει ολόκληρη την εισήγηση, ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ο κύριος Ναθαναηλίδης αναρωτήθηκε γιατί δεν μπορεί ο αντιδήμαρχος να πει δυο λόγια για το πρόγραμμα και χρειάζεται να το διαβάσει ολόκληρο. Αναρωτήθηκε επίσης αν ήξερε ο αντιδήμαρχος τι είναι το πρόγραμμα.

«Εγκρίνουμε την ομάδα και τον υπεύθυνο τώρα και όχι το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα θα κατατεθεί στον αρμόδιο φορέα», παρενέβη πάλι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για να σώσει την κατάσταση.

«Αυτά που λες πρόεδρε δεν είναι σοβαρά. Δηλαδή, θα πούμε ποιοι θα πάνε αλλά δεν ξέρουμε τι κάνει το πρόγραμμα;», επεσήμανε ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης.

Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος απέδειξε για μία φορά ότι είναι πρόεδρος της παράταξής του και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν φτάνει που και ο ίδιος και ο εισηγητής δεν γνώριζαν τι εισηγούνταν στο Δημοτικό Συμβούλιο, εντελώς προκλητικά είπε ότι τίθεται τελεία στο θέμα κάλεσε τον κύριο Ναθαναηλίδη να διαβάσει μόνος του το θέμα και τον προκάλεσε να μην το ψηφίσει γιατί δεν τον πειράζει.

Ο κύριος Ναθαναηλίδης απαίτησε ξανά διευκρινήσεις για το θέμα και ο κύριος Ρούμελης του απάντησε «ΟΧΙ».

Αυτός είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτός είναι ο αντιδήμαρχος Παιδείας και αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού. Δεν ξέρουν τι εισηγούνται και αντί να είναι σεμνοί γίνονται και προκλητικοί. Τι μπορεί να περιμένει κανείς από μια διοίκηση που καλεί τους δημοτικούς συμβούλους να ψηφίσουν κάτι που και η ίδια δεν γνωρίζει;

Τα μόνα που θα αφήσει πίσω της η διοίκηση Μανδαλιανού θα είναι η αμετροέπεια, οι προκλήσεις και οι ύβρεις του kostas papaioannou. Για να μην τους αδικούμε βέβαια θα αφήσουν πίσω τους και ορισμένα έργα: Τις πράσινες διαδρομές και τα πράσινα άλογα.

Απολαύστε τη συμπεριφορά του προέδρου και του αντιδημάρχου Παιδείας στις 2 ώρες 32 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=gBTczGdTzVU&t=8464s

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ