Δέκα με τόνο στο Θανάση Κοκονά από το δήμαρχο για την κατάσταση στο στρατόπεδο Ζιάκα

0
107
TEST

Αναφορά στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο Ζιάκα έκανε, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κοκονάς.

«Ένας χώρος που βρίσκεται στο δήμο μας και που δεν έχει φύλαξη, που δεν έχει φωτισμό, και που γίνονται περίεργες συναλλαγές κι εμείς κλείνουμε τα μάτια σ’ αυτό το πράγμα», τόνισε ο Θανάσης Κοκονάς και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι πραγματικά επικίνδυνο για τους κατοίκους της περιοχής  μας να περνάνε από εκεί».

Ο κύριος Κοκονάς επεσήμανε ότι η κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο Ζιάκα δεν μπορεί να λυθεί από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά θα πρέπει να γίνει ένας σχεδιασμός από το δήμο.

«Πολύ καλή η παρατήρησή σας για το στρατόπεδο Ζιάκα, για τον κακό φωτισμό και τις κακές συνθήκες και έχετε απόλυτο δίκιο γι’ αυτά που είπατε και θα το δούμε το θέμα», ήταν η απάντηση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού στο Θανάση Κοκονά.

Δέκα με τόνο εισέπραξε ο Θανάσης Κοκονάς από το δήμαρχο για τις επισημάνσεις του όσον αφορά το στρατόπεδο Ζιάκα. Πολύ καλές κρίθηκαν οι παρατηρήσεις του από το δήμαρχο και θα το δει η διοίκηση το θέμα, αρκεί ο κύριος Κοκονάς να μην είναι προπέτης. Η διοίκηση Μανδαλιανού θα χρειαστεί σίγουρα τρεις με τέσσερις τετραετίες για να δει το θέμα. Για την ημερομηνία που θα το λύσει θα πρέπει να υπάρχει βαθιά πίστη του κυρίου Κοκονά στη Δευτέρα Παρουσία και στην Ανάσταση Νεκρών γιατί τότε θα το λύσει η διοίκηση Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ