«Μπορεί να μας πει ο κύριος Δεμερτζής τι έκανε ως αντιδήμαρχος Πρασίνου;»

0
134
TEST

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook η Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση, γνωστή για τη δραστηριοποίησή της στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, το δημοσίευμα της «Αγκίδας» για τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Καθαριότητας Κορδελιού Ευόσμου Χρήστου Δεμερτζή απέναντι στον τέως δήμαρχο Πέτρο Σούλα:

«Την πρώτη χρονιά που ανέλαβε ο κ. Δεμερτζής την αντιδημαρχία Πρασίνου και Καθαριότητας σε μια συνάντηση στο θεατράκι του Πεζόδρομου στο Κορδελιό, που η ομάδα της Αναπνοής είχε οργανώσει, του δείξαμε τον χώρο πρασίνου στο θεατράκι και τον ρωτήσαμε αν επιτρέπεται να βλέπουμε αυτές τις εικόνες, ημίξεροι θάμνοι και δέντρα χωρίς νερό, χωρίς περιποίηση, χωρίς ζωή δηλαδή.

Μας απάντησε ότι όλα θα γίνουν και όλα θα τακτοποιηθούν, μας είπε να κάνουμε υπομονή γιατί μόλις έχει αναλάβει.

Θέλει να μας πει αν μέχρι τη στιγμή που παρέδωσε την αντιδημαρχία Πρασίνου, είχε πράξει κάτι;

Και θέλει να μας πει και ο επόμενος που ανέλαβε τι ακριβώς έχει κάνει;

Εμείς έχουμε υπομονή αλλά δεν περιμένουμε να γίνουν τα απαραίτητα… από θαύμα.

Με μαγικό ραβδί δεν γίνονται αυτά κύριοι και κυρίες της Αντιδημαρχίας Πρασίνου και καθαριότητας αλλά με δουλειά κι εσείς έχετε παραμείνει στα οράματα».

Η απάντηση στη Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση είναι πολύ εύκολη. Δεν πρόκειται να της πει τίποτα ο κύριος Δεμερτζής για το τι έκανε. Τα είπε όλα η νυν αντιδήμαρχος Πρασίνου. Η διοίκηση Μανδαλιανού επί τρία χρόνια δεν είχε αγοράσει υλικά άρδευσης. Αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού. Το πολύ πολύ στην ερώτηση για το Πράσινο να απαντήσει ο κύριος Δεμερτζής πως πήραν χρηματοδότηση για να αγοράσουν σύγχρονα απορριμματοφόρα. Το μόνο άλλωστε που μπορεί να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού είναι αυτό: «“Καλημέρα Γιάννη”, “κουκιά σπέρνω”».

Κιμ. Ο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ