Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ ίδια ιστορία από τον αντιδήμαρχο Παιδείας περί εκλογής της διοίκησης το...

Η ίδια ιστορία από τον αντιδήμαρχο Παιδείας περί εκλογής της διοίκησης το 2019

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, ο αντιδήμαρχος Παιδείας επανέλαβε την ίδια ιστορία που λέει ο δήμαρχος εδώ και αρκετό καιρό.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, μιλώντας για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, είπε πως η διοίκηση Μανδαλιανού εξελέγη το 2019, πως προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα και πως η αντιπολίτευση δεν βοηθάει σ’ αυτό.

Η ίδια ιστορία ξανά και ξανά από τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού, λες και ο κόσμος τρώει κουτόχορτο. Το ίδιο παραμύθι πως η διοίκηση είναι νέα και προσπαθεί να διορθώσει τα στραβά που άφησαν πίσω τους οι προηγούμενες διοικήσεις.

Βασική συνιστώσα της διοίκησης Μανδαλιανού είναι η παράταξη Λαφαζανίδη. Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι συνέχεια της διοίκησης Λαφαζανίδη, η οποία έχει την κύρια ευθύνη για τις συνθήκες στέγασης του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού.

Η διοίκηση της παράταξης Μανδαλιανού πλησιάζει στο τέλος της θητείας της. Δεν γίνεται να συνεχίζει την ιστορία της νέας διοίκησης και προπαντός δεν γίνεται να απαρνείται τις ευθύνες της διοίκησης Λαφαζανίδη.

Τα προβλήματα της στέγης του Ειδικού Σχολείου, λοιπόν, βαρύνουν κυρίως την παράταξη Μανδαλιανού που συνδιοικεί με την παράταξη Λαφαζανίδη και η προσπάθεια να μεταφερθούν οι ευθύνες της στέγασης του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού στους γονείς του 24ου και 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου είναι μια αχαρακτήριστη ενέργεια που μάλλον μόνο η διοίκηση Μανδαλιανού θα μπορούσε να κάνει.

Η διοίκηση Μανδαλιανού και πήρε πίστωση χρόνου και στηρίχτηκε από όλους για αρκετό χρονικό διάστημα παρά το γεγονός ότι δεν ήταν νέα εξαιτίας του ότι αποτελεί συνέχεια της διοίκησης Λαφαζανίδη. Αντιμετωπίστηκε για αρκετό χρονικό διάστημα ως νέα, αλλά και οι νέοι κάποτε μεγαλώνουν και το ίδιο συνέβη με τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Η διοίκηση Μανδαλιανού συνεχίζει να διεκδικεί το τεκμήριο της νεότητας για τον εαυτό της, λες και βρέθηκε το ελιξίριο της αθανασίας αποκλειστικά γι’ αυτήν. Το ελιξίριο όμως της αθανασίας δεν βρέθηκε και ούτε θα βρεθεί για κανέναν και θα παραμείνει για πάντα ένα άπιαστο όνειρο, ένα παραμύθι, ακριβώς σαν τα άπιαστα όνειρα των πράσινων διαδρομών του δημάρχου και σαν τα παραμύθια των πράσινων αλόγων της διοίκησής του.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ